مکث

وضعیت اورژانسی ورزش

در شرایطی که دکتر حسن روحانی رئیس‌جمهور منتخب احتمالا امروز در مراسم تحلیف خود، فهرست کابینه‌اش را نیز برای گرفتن رای اعتماد از مجلس شورای اسلامی به‌هیات‌رئیسه تقدیم می‌کند، شواهد و قرائن حاکی از انتخاب مسعود سلطانی‌فر به‌عنوان وزیر ورزش و جوانان است.
کد خبر: ۵۸۵۲۱۹

مدیری که علاوه بر مسئولیت‌های اجرایی مختلف، طبق گفته‌های خودش طی این سال‌ها با ورزش و مسائل آن دمخور بوده و به مدت دو سال نیز سابقه قائم مقامی سازمان تربیت بدنی سابق را در کارنامه دارد، با شناخت لازم پای به عرصه خدمت در ورزش می گذارد. هر چند که گفته می‌شود بزودی با جدایی حوزه جوانان و احیای سازمان ملی جوانان، مسائل این حوزه به صورت تخصصی مورد توجه قرار خواهد گرفت تا وزیر نیز تمام اهتمامش را متوجه توسعه و شکوفایی ورزش ایران کند، اما به‌هر حال کارهای زیاد و عاجلی روی میز وزیر جدید قرار دارد که انتظار می‌رود با درایت لازم مورد توجه قرار گرفته و ورزش را از وضع فعلی خارج کند.

نکته نخست نهایی شدن اساسنامه کمیته ملی المپیک و برگزاری انتخابات این کمیته است. اهمیت این موضوع در این است که ورزش ایران سال آینده باید در بازی‌های آسیایی 2014 اینچوان کره‌جنوبی شرکت کند و ضرورت دارد در درجه اول با مشخص شدن رئیس و دبیرکل جدید و همین‌طور اعضای هیات اجرایی کمیته ملی المپیک، رویکرد و استراتژی ورزش قهرمانی ایران مورد توجه قرار گیرد. نکته دیگری که البته بی‌ارتباط با نکته اول نیست، روشن شدن وضع فدراسیون‌هایی است که بعضا دو سالی می‌شود با سرپرست اداره می‌شود. هر چند که قانون تصریح دارد سرپرست به مدت شش ماه تعیین شده و این انتخاب می‌تواند برای یک دوره شش ماهه دیگر نیز از سوی مقام عالی ورزش تمدید شود، اما متاسفانه به علت بعضی ندانم‌کاری‌ها و شیطنت‌ها در عقب افتادن انتخابات کمیته ملی المپیک و ایراد گرفته شده به اساسنامه این کمیته، انتخابات فدراسیون‌ها نیز با حساسیت مجامع جهانی، دچار همین مساله تعلیق شده تا امروز تعداد فدراسیون‌هایی که با سرپرست اداره می‌شود، از عدد ده نیز تجاوز کند. به‌طور طبیعی، این مساله شرایط خوبی را پیش‌روی ورزش قهرمانی ایران قرار نمی‌دهد. شکل دیگری که باید به فوریت حل شود، کمبود منابع مالی در ورزش و به تبع آن بدهی فدراسیون‌ها به اشخاص حقیقی و حقوقی است که این مساله نیز وضع را بغرنج‌تر از هر زمانی کرده است. برای مثال رشته‌ای چون کشتی امروز با بدهی‌های چند میلیارد تومانی مواجه است که اگر این مساله را در کنار ضعف‌های مدیریتی این رشته مدال‌آور قراردهیم، می‌توان متوجه وضع اورژانسی ورزش شد.

حجت‌اله اکبرآبادی / دبیر گروه ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها