در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش مهر، چندی پیش یکی از شهروندان تهرانی با مراجعه به کلانتری 12 بروجرد مدعی شد که در کار خرید و فروش طلاست و وقتی خودرویش را در حاشیه خیابان پارککرده، 1/5 کیلوگرم انواع طلا و دو دستگاه تلفن همراهش سرقت شده است. در پی این شکایت، ماموران، شناسایی سارق یا سارقان را آغاز کردند.
در ادامه ماموران با اجرای طرح مهار و زیر نظر گرفتن ورودی و خروجی شهر، به پسر جوانی که در حالت غیرعادی بود، مشکوک شده و وی را دستگیر کردند. در بازرسی بدنی از وی 1/5 کیلوگرم طلا به ارزش 600 میلیون تومان و دوتلفنهمراه کشف و ضبط شد.
با انتقال پسر بیستوچهار ساله به اداره پلیس، وی در بازجویی گفت: به علت نیاز مالی قصد داشتم لوازم داخل خودروی زانتیا را سرقت کنم که به صورت اتفاقی چشم من به طلاها افتاد و آنها را سرقت کردم.
سردار کاظم علیزاده، فرمانده انتظامی استان لرستان در این باره گفت: تحقیق از متهم که دارای چند فقره سابقه کیفری بوده و به مواد مخدر شیشه معتاد است، ادامه دارد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: