احتمال جدایی علی دایی، در صورت حضور مدیرعامل جدید​ قوت گرفت

پرسپولیس دوباره بحرانی شد

این بار که پرسپولیسی‌ها با انتخاب بموقع سرمربی پیش فصل را زودتر و کم‌حاشیه‌تر از سایر تیم‌ها آغاز کردند، برکناری غیرمنتظره مدیرعامل باشگاه، ایـــن تیم را تا آستانه بحـــران پیش برده است.
کد خبر: ۵۷۴۶۸۲

این بحران می‌تواند با انصراف علی دایی از حضور روی نیمکت قرمزها به اوج برسد؛ تهدیدی که دیروز از سوی او مطرح شد. سرمربی پرسپولیس با حضور تلفنی در برنامه ورزش و مردم درباره وضع این روزهای پرسپولیس و کنار رفتن محمد رویانیان، گفت: در محیط آرامی کارمان را ادامه می‌دادیم، اما متاسفانه صحبت‌هایی شد که آرامش تیم به هم ریخت. صحبتی با مسئولان دارم. چطور می‌شود در یکماهه‌ای که انتقال دولت انجام می‌شود، مدیرعامل پرسپولیس تغییر کند. این کار چه کمکی به تیم خواهد کرد؟

دایی با بیان این‌که شرایط تیمش به هیچ وجه خوب نیست، افزود: با یک تصمیم غلط همه چیز را به هم می‌زنیم. اگر قرار است مدیرعامل جدیدی بیاید، باید خیلی بزرگ‌تر از رویانیان باشد. متاسفم در این مدت صحبت‌هایی شده که من از طریق سایت‌ها در چند و چون آن قرار گرفته‌ام. هیات مدیره‌ای که هنوز مدیرعامل جدید نیامده علیه‌اش صحبت می‌کند، نمی‌دانم این آقایان دنبال چه هستند؟ آنها با صحبت‌هایشان آرامش تیم را بر هم زدند. الان هیات مدیره علیه کسی که دو سال خوب یا بد برای پرسپولیس زحمت کشیده، جبهه‌گیری می‌کند. رویانیان تازه از فوتبال شناخت پیدا کرده است. ما روی او سرمایه‌گذاری کرده‌ایم، اما عین آب خوردن برش می‌داریم. این کار اصلا صحیح نیست و به اعتقادم یک سری مسائل غیرورزشی در آن دخیل است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا با روی کار آمدن کادر مدیریتی جدید باز هم در پرسپولیس خواهد ماند یا نه، تاکید کرد: مطمئنا اگر چنین اتفاقی بیفتد من هم تصمیم دیگری می‌گیرم. من با یک مدیرعامل صحبت کرده و همکاری‌ام را آغاز کرده‌ام و تا بخواهم با یکی دیگر آشنا شوم، زمان می‌برد. این زمان به نفع من و پرسپولیس نیست و معتقدم رفتن رویانیان تصمیم بسیار اشتباهی خواهد بود. باید رئیس‌جمهور منتخب بیاید و با وزیر ورزشی که انتخاب می‌کند، در این باره تصمیم‌ بگیرد. اگر ما می‌گوییم پرسپولیس و استقلال مردمی هستند پس باید اجازه دهیم، فردی که توسط همین مردم انتخاب شده است، درباره پرسپولیس و استقلال تصمیم بگیرد.

البته دایی در حمایت رویانیان تنها نیست. دیروز علی پروین و محمود خوردبین هم از حضور در جلسه امروز هیات مدیره پرسپولیس انصراف دادند تا مجبور نباشند به یک مدیر غیرفوتبالی رای بدهند. خوردبین، سرپرست سابق قرمزها در این باره به ایسنا گفت: فکر می‌کردم حضورم در هیات مدیره باشگاه پرسپولیس می‌تواند به تیم کمک کند، اما حالا فهمیده‌ام برخی با اضافه کردن ما به هیات مدیره می‌خواهند این مساله را به نام امثال من و علی پروین تمام کنند.این اظهارات پس از آن مطرح شد که محمد رویانیان، برکناری‌اش از مدیرعاملی پرسپولیس را برنامه‌ریزی شده عنوان کرد. در هر حال جلسه امروز هیات مدیره سرخ‌ها با وزیر ورزش در غیاب رویانیان، پروین و خوردبین برگزار می‌شود، اما با توجه به موضع‌گیری‌ها معلوم نیست خروجی آن چه خواهد بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها