مشمول فراری، یارانه فراری

چیزی که عوض دارد، گله ندارد. اگر کسی از رفتن به خدمت سربازی فراری باشد و به اصطلاح «جیم‌فنگ» کند؛ متقابلا نباید شکوه و شکایتی داشته باشد، اگر مثلا یارانه‌اش هم از به خدمت او رسیدن فرار کند و جیم‌فنگ نماید. کلوخ‌انداز را پاداش سنگ است.
کد خبر: ۵۶۴۳۳۲
مشمول فراری، یارانه فراری

زیرنویس منظوم:

یا ز سربازی مکن تو جیم‌فنگ

یا زیارانه گذر کن چون فشنگ

الان ممکن است که جمیع برادران غایب از نظر سربازی، پیش خودشان همچین خیال کنند که لابد این مطلب هم از جمله پیشنهادهای بسته‌بندی ما در قالب یک بسته پیشنهادی به ستاد کل نیروهای مسلح می باشد.

حال آن‌که ما اصلا یک همچین جرات و جسارتی نداریم که وارد این مقولات نامربوط به ما شویم و رهنمود بدهیم. آزمایشگاه گفته که اصلا گروه خونی ما به یک همچین کارهایی نمی‌خورد، بخصوص الان که کم‌خونی هم داریم.

مگر همین چند روز پیش نبود که همین ستاد نام‌برده شده، از جمیع نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری درخواست کرد تا در شعارهای تبلیغاتی و انتخاباتی‌شان با قول‌های الکی مثل کاهش خدمت سربازی، وارد حوزه‌هایی که به آنها مربوط نمی‌شود، حتی اگر رئیس‌جمهور شوند، نشوند؟.... خب پس دیگر، تکلیف ما که نامزد هم نیستیم معلوم است.

باری؛ آنچه عرض شد، بسته پیشنهادی خود ستاد کل نیروهای مسلح بود. جانشین اداره منابع انسانی این ستاد از بررسی طرحی خبر داده که به موجب آن، امکان قطع شدن یارانه مشمولان غایب و فراری وجود دارد. حتما مستحضرید که الان تعداد قابل توجهی مشمول فراری داریم که معلوم نیست تا کی و کجا می‌خواهند فرار کنند؟ انگار سربازی، لولو خورخوره است!

بسته پیشنهادی: حالا که ستاد کل نیروهای مسلح، خودش به فکر تنظیم یک بسته پیشنهادی به منظور اعمال ممنوعیت در ارائه برخی خدمات به مشمولان غایب و فراری افتاده است، ما نیز که سربازی رفته هستیم و احساس می‌کنیم فراری‌های از خدمت، حق ما و امثال ما را خورده‌اند و دارند می‌خورند؛ در تهیه این بسته پیشنهادی از کمک‌های رهنمودی و راهبردی زیر دریغ نمی‌نماییم:

1ـ قطع نصفه: در مرحله اول، کل یارانه مشمولان غایب قطع نشود. گناه دارند. عجالتا با یک سوم یا نصف آن شروع کنند. افاقه نکرد، از بیخ قطعش کنند. تحت عنوان مثلا «غیبانه»؛ یعنی یارانه‌ای که غیب می‌شود!

2ـ ارسال پیامک: مخابرات چه کاره است؟ کمک کند تا مشمولان فراری خودشان را به ارتش معرفی نمایند. از لحاظ سربازی در دسترس نیستند، از نظر ارتباطات مخابراتی که در دسترس‌اند. در چند مرحله برای آنها پیامک ارسال نماید که اگر نیایید، ما می‌آییم. بلند شوید به زبان خوش بیایید. لایمکن الفرار!... به کجا چنین فراران؟

3ـ آش اضافه: سیاست‌های تشویقی را هم نباید فراموش کرد. به هر مشمول فراری عزیزی که دست از فرار بردارد و دچار خودمعرفی شود؛ در سربازخانه، یک تا دو ملاقه آش بیشتر داده شود. نخواست، مابه ازای مالی آن را به حسابش واریز نمایند. تحت عنوان مثلا «آشانه یا آشیانه». قدیم در پادگان‌ها آشخانه داشتیم، فلذا خیلی با اذهان عمومی بیگانه نیست.

رضا رفیع

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها