jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۵۵۶۹۵۵   ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۲  |  ۱۷:۲۱

آلمانی‌ها سوپی می‌پزند که در میان خودشان خیلی هم طرفدار دارد: سوپی به نام «پتاژ عدس». در زبان محلی پتاژ به معنای سوپ غلیظ است. بد نیست یک بار آن را امتحان کنید.

 

اگر می‌خواهید این سوپ را برای چهار نفر آماده کنید، به ۲۰۰ گرم گوشت گوسفند نیاز دارید. یک عدد پیاز که گوشت را با آن و کمی آب می‌پزید، دو پیمانه عدس پخته شده، نصف پیمانه کرفس خرد شده، یک‌چهارم پیمانه هویجی که به صورت مکعبی خرد شده باشد، یک عدد گوجه‌فرنگی و به مقدار لازم نمک و فلفل و سرکه.
 
وقتی گوشت خوب پخت، آن را ریش ریش کنید و خوب بکوبید. سپس این گوشت باید با عدس پخته کاملا مخلوط شود. برای این کار بهتر است از دستگاه غذاساز استفاده کنید. به این ترتیب مخلوطی یکدست خواهید داشت. کرفس و هویج و آب گوشت را به این مخلوط اضافه می‌کنیم و ظرف را روی حرارت آرام می‌گذاریم. قبل از اینکه هویج و کرفس خوب بپزد، گوجه را هم نگینی خرد و تخم‌هایش را جدا می‌کنیم. وقتی مخلوط درون ظرف کاملا پخت، گوجه و نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم و سرکه را که چاشنی این سوپ است روی همه مواد می‌ریزیم و هم می‌زنیم.
سوپ غلیظ و خوشمزه شما آماده است. حتما همه افراد خانواده از خوردن آن لذت می‌برند.
>> جام جم/ ضمیمه چاردیواری
ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
نقطه طلایی

نقطه طلایی

یک) عکس را خیلی وقت است گذاشته‌ام. جایی که همیشه جلوی چشمم باشد. پشت عکس، بابا با خودکار آبی و خط شکسته نستعلیق نوشته: «باغ اکبرآقا- نوروز۱۳۶۵ - با محمدمهدی جان».

از دکتر نجیب تا دکتر غنی

از دکتر نجیب تا دکتر غنی

حملات و ترورهای مرگبار در سراسر افغانستان به امری روزمره بدل شده‌است. هر کسی هم می‌تواند هدف باشد.

رشته ‌کوه‌هایی به نام پدر

رشته ‌کوه‌هایی به نام پدر

از یک سنی به بعد، دیگر شخص و انسان نیستند. تبدیل می‌شوند به یک مفهوم. یک مکتب، یک تفکر. بعضی وقت‌ها با یک من عسل نمی‌شود خوردشان.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر
یک عصر متفاوت

در مرحله نیمه‌نهایی عصرجدید چه اتفاقاتی افتاد؟ به همراه جزئیاتی از چگونگی برگزاری مرحله پایانی

یک عصر متفاوت

پیشخوان

بیشتر