طرز تهیه:
ابتدا پیاز را در روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود. سپس آرد را در آن تفت میدهیم و بعد مغز گردوها را میریزیم. پس از کمی سرخ شدن نعناع داغ را به همراه 4 لیوان آب در مواد میریزیم و میگذاریم بجوشد تا جا بیفتد.
پس از گذشت 15 دقیقه جعفریهای خرد شده را در مواد میریزیم و نمک و ادویه را افزایش میدهیم. کمی قبل از مصرف کردن تخممرغها را درسته در اشکنه میریزیم و کمی صبر میکنیم تا بپزند. در آخر ماست را با قاشق به هم میزنیم و در غذا میریزیم و قبل از قل زدن از روی گاز برمی داریم. اشکنه ما آماده است و با ترید نان خشک خیلی میچسبد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد