دستگیری قاچاقچی اشیای عتیقه

ماموران انتظامی شهرستان گناباد خراسان رضوی با دستگیری قاچاقچی اشیای عتیقه 18 قطعه اشیای عتیقه و نفیس را کشف و توقیف کردند.
کد خبر: ۵۵۴۰۳۱

به گزارش پایگاه خبری پلیس، فرمانده انتظامی شهرستان گناباد در این باره گفت: در پی گزارشی مبنی بر فعالیت فردی در زمینه قاچاق اشیای عتیقه در شهرستان گناباد، موضوع در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.

سرهنگ قدمگاهی افزود: ماموران پس از اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات پلیسی، محل اختفای این فرد را شناسایی و با هماهنگی قضایی او را دستگیر کردند. وی تصریح کرد: در بازرسی از منزل این فرد یک قطعه کتیبه سنگی همراه 17 قطعه اشیای عتیقه و گرانبها کشف و ضبط شد. فرمانده انتظامی شهرستان گناباد با اشاره به معرفی متهم به مقامات قضایی خاطرنشان کرد: اشیای مکشوفه برای بررسی بیشتر در اختیار اداره میراث فرهنگی شهرستان قرار گرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها