فاتح تریم 9 جلسه محروم شد

فدراسیون فوتبال ترکیه، فاتح تریم سرمربی تیم فوتبال گالاتاسرای را 9 جلسه از همراهی این تیم در رقابت های لیگ داخلی ترکیه محروم کرد.
کد خبر: ۵۵۳۴۳۰
فاتح تریم 9 جلسه محروم شد


به گزارش ساکرنت، وی قبل از دیدار با رئال مادرید در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا و در بازی مقابل تیم مرسین در سوپر لیگ ترکیه با داور مسابقه درگیر شد.
او به همین دلیل از کنار زمین اخراج و به سکو فرستاده شد.
گفته می شود، این مربی 59 ساله به خاطر اعتراض به تصمیمات داور، حتی توپ بازی را به سمت سکو و هواداران شوت کرده است.
دو دستیار او هم به خاطر اعتراض هایشان از کنار زمین اخراج شدند.
اکنون تریم که قبلا هم دو جلسه محروم شده بود، باید 9 جلسه محرومیت دیگر را سپری کند در حالیکه داوالا و ساس دستیاران او به ترتیب یک و دو جلسه محروم شده اند.
به این ترتیب، ˈدویگو اردوغانˈ هدایت تیم گالاتاسرای را در دیدار روز شنبه مقابل کاردمیر کارابوک در سوپر لیگ ترکیه بر عهده خواهد گرفت.
او اولین زن در تاریخ فوتبال ترکیه است که یک تیم سوپر لیگی را مربیگری خواهد کرد. در این مسابقه تافارل دروازه بان سابق برزیل و مربی دروازه بان های گالاتاسرای هم به او کمک خواهد کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها