وزارت دفاع چاک هیگل تائید شد

سنای آمریکا پس از مشاجرات متعدد، در نهایت نامزدی چاک هیگل را برای تصدی پست وزارت دفاع این کشور تائید کرد.
کد خبر: ۵۴۵۱۴۴

به گزارش مهر، چاک هیگل با کسب 58 رای موافق در برابر 41 رای مخالف به عنوان وزیر دفاع جدید آمریکا تعیین شد.این میزان رای کمترین آرای موافقی است که از سال 1947 میلادی یعنی زمان شکل‌گیری پست وزارت دفاع در کابینه آمریکا، به نامزد چنین مقامی داده می‌شود.

براساس این گزارش، 52 سناتور دموکرات همراه دو سناتور مستقل و چهار نفر از سناتورهای جمهوریخواه به نامزدی چاک هیگل رای مثبت داده‌اند.

جمهوریخواهان آمریکا به دلیل سابقه هیگل در مخالفت با تحریم‌های ایران و همچنین نگاه مثبت وی به گروه‌های مقاومت از جمله حماس، مخالفت زیادی با انتخاب وی به عنوان وزیر دفاع داشتند.

چاک هیگل سناتور سابق نبراسکا، یک کهنه سرباز جنگ ویتنام و یک سیاستمدار جمهوریخواه کهنه‌کار است که کارنامه او از نگاه فراجناحی و گاهی ضدجمهوریخواهانه او به مسائل سیاسی داخلی و خارجی آمریکا حکایت دارد.

هیگل در میان جریان اصلی جمهوریخواهان بخصوص نومحافظه‌کاران چهره منفوری به شمار می‌آید. هفته‌نامه نومحافظه‌کار ویکلی استاندارد هیگل را «جمهوریخواه ضدجمهوریخواه» نامیده است و دوهفته‌نامه نشنال ریویو یکی دیگر از نشریات مهم جریان نومحافظه‌کاری در آمریکا نیز هیگل را اسب تروا در کمپ جمهوریخواهان خواند.

هیگل، به عنوان یک جمهوریخواه در آغاز حامی حمله به عراق بود؛ اما اندکی بعد به صف مخالفان جنگ عراق پیوست. وی سال 2007 و در بحبوحه جنگ عراق کابینه جورج بوش را «ناکارآمد» خواند و آشکارا دیک چنی وزیر دفاع دولت بوش را به خاطر اظهاراتش در مورد موفقیت آمریکا، جنگ عراق را به باد انتقاد گرفت.

وی برخلاف سیاستمداران هم‌حزبی‌اش سال 2007 به طرح اعلام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان یک گروه تروریستی رای منفی داد و خواستار گفت‌وگوهای مسالمت‌آمیز به جای اقدامات تحریک‌آمیز برای حل مسائل میان ایران و آمریکا شد.

هیگل همچنین مخالف دخالت نظامی آمریکا در بحران سوریه و نیز معتقد است که باید تعداد تفنگداران آمریکایی در افغانستان را کاهش داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها