موساد عامل انفجار دمشق

جام جم آنلاین: غازی کنعان وزیر کشور سوریه دوشنبه شب 13 دسامبر اعلام کرد سازمان جاسوسی اسراییل ، موساد ، عامل انفجار یک خودرو در محله دیپلماتیک دمشق است.
کد خبر: ۵۴۲۰۹

به گزارش رادیو بین المللی فرانسه و به نقل از خبرگزاری رسمی سانا ، ژنرال غازی کنعان وزیر کشور سوریه گفت در یک خودرو که متعلق به یک فلسطینی بود توسط سازمان موساد یک بمب نصب شد و این خودرو در محله دیپلماتیک المزه دمشق در بعدازظهر روز دوشنبه منفجر گردید.
او افزود: در این انفجار 3 نفر به طور سطحی مجروح شدند. ژنرال کنعان تاکید کرد: این سوءقصد مطابق شیوه های عملکرد موساد در قتل های هدفدار است و در هر حال این انفجار با موساد ارتباط دارد.
یک مقام وزارت کشور سوریه به نوبه خود گفت: این خودرو متعلق به یک فلسطینی بود و اندکی پس از خروج خانواده او از این خودرو انفجار رخ داد.
او افزود: خوشبختانه اعضای خانواده این برادر فلسطینی از این سوء قصد جان سالم به در بردند.
یک مقام فلسطینی که نمی خواست هویتش فاش شود به خبرگزاری فرانسه گفت: خودروی بمب گذاری شده متعلق به یک عضو جنبش حماس بود و خداوند جان او را از این سوءقصد نجات داد.

انفجار خودروی بمب گذاری شده در دمشق
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها