«فوتبال جادویی فرانکی» اثر ستاره چلسی؛

فرانک لمپارد نویسنده شد

ˈ فرانک لمپاردˈ قرارداد جدیدی امضا کرد، البته نه قراردادی که هواداران چلسی راخوشحال کند. قرارداد او با یک ناشر کودکان است.
کد خبر: ۵۴۰۴۱۲

به گزارش دیلی میل، هافبک چلسی که قراردادش با این تیم در این فصل به پایان می رسد در حال نوشتن مجموعه کتاب هایی با نام ˈ فوتبال جادویی فرانکیˈ یا Frankie’s Magic Football برای کودکان پنج سال به بالا است.

انتشارات ˈ لیتل براونˈ می گوید این کتابها ماجراهای یک پسربچه به نام ˈ فرانکیˈ ، دوستان شیفته فوتبال او و نیز ˈمکسˈ سگ او است.

لمپارد هم گفت: ایده فرانکی و فوتبال جادویی او اولین بار در کودکی و با خواندن کتاب های داستان به ذهن من رسید.

ورزش و مطالعه دو کار اساسی ما در خانه است پس تصمیم گرفتم داستانها و ماجراهای فوتبالی خودم را بنویسم.

هافبک چلسی افزود: شخصیت های داستان برداشتی آزاد از دوستان و هم تیمی های من در سالهایی است که فوتبال بازی کرده ام. خوشحالم که انتشارات ˈ لیتل براونˈ همچون فرزندانم از این داستانها خوشش آمد و تصمیم به انتشار آن گرفت.

نخستین کتاب از این مجموعه در ماه ژوئن منتشر می شود و دو کتاب دیگر نیز در همین سال و دو کتاب دیگر در سال 2014 منتشر خواهد شد.

لمپارد نخستین فوتبالیستی نیست که داستان می نویسد. پیش از او ˈ تئو والکاتˈ هم مجموعه کتاب هایی برای کودکان نوشته بود.ˈ تری ونبلزˈ هم به طور مشترک مجموعه داستان هایی جنایی به رشته تحریر درآورده بود.

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها