شاپرک دوباره مختل شد

در حالی که پس از مشکلات چند هفته گذشته در شبکه الکترونیکی پرداخت کارتی (شاپرک) این مشکلات تا حد زیادی رفع شده بود، دیروز شاپرک در بسیاری از مناطق مجددا مختل شد و معاملاتی که با این سیستم انجام می‌شد، ناتمام ماند.
کد خبر: ۵۳۳۴۰۸

به گزارش جام‌جم، دیروز بسیای از مشتریانی که به امید استفاده از پایانه‌های فروش عازم فروشگاه‌ها شده بودند، با پاسخ فروشنده مبنی بر قطع شبکه و عدم امکان انتقال وجه از طریق شاپرک مواجه می‌شدند.

براساس این گزارش، بانک مرکزی از حدود یک ماه قبل با راه‌اندازی شبکه الکترونیکی پرداخت کارتی، نقل و انتقال وجوه در پایانه‌های فروش را از سیستم شتاب منفک و به سیستم شاپرک منتقل کرد.

در سامانه شاپرک به جای انتقال آنی و لحظه‌ای این انتقال با چند ساعت تاخیر انجام می شود که همین مساله موجب شد تا به مدت چند روز، خرید و فروش از طریق پایانه‌های فروشگاهی با اختلالاتی مواجه شود. بسیاری از فروشندگانی که از پایانه‌های فروشگاهی برای دریافت وجه کالای خود استفاده می‌کردند، نسبت به تاخیر در واریز وجه به حساب خود که گاه تا 48 ساعت نیز به‌طول می‌انجامید گلایه‌مند بودند. با این حال تمام این مشکلات بعد از گذشت چند هفته حل شد و به نظر می‌رسید که سامانه شاپرک به اصطلاح روی غلتک افتاده است.

اما از دیروز مجددا بسیاری از دارندگان پایانه‌های فروشگاهی، مشتریان خود را با اعلام قطعی شاپرک بدرقه می‌کنند. هنوز مشخص نیست که ریشه مشکل اخیر کجاست و ضعف زیرساخت‌های ارتباطی را باید عامل این موضوع دانست یا مسائل و مشکلات مربوط به شرکت‌های ارائه‌دهنده سرویس در زیرمجموعه شاپرک را.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها