عقب نشینی ائتلاف مخالفان سوریه

آماده مذاکره با حکومت هستیم

"معاذ الخطیب" رئیس ائتلاف مخالفان سوریه - موسوم به ائتلاف دوحه - برای اولین بار آمادگی خود را برای مذاکره رو‌ در رو با حکومت سوریه اعلام کرد.
کد خبر: ۵۳۳۳۴۷

 به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از شبکه فرانس 24، رئیس ائتلاف ملی مخالفان سوریه روز چهارشنبه اعلام کرد: آمادگی دارد تا با نمایندگان نظام حاکم سوریه به طور رو در رو در قاهره، تونس و یا استانبول مذاکره کند مشروط بر آن که نظام سوریه 160 هزار سوری زندانی را آزاد کرده و به همه سوری‌هایی که مدت گذرنامه‌هایشان به پایان رسیده گذرنامه جدید اعطا یا گذرنامه‌های آنها را تمدید کند.

الخطیب  در بیانیه‌ای که در صفحه شخصی‌اش در پایگاه اجتماعی فیس‌بوک منتشر شد، این نشست را مقدمه‌ای برای فراهم شدن زمینه جهت آغاز مرحله انتقال قدرت و پایان خشونت‌ها در سوریه اعلام کرد.

این سخنان در حالی بیان می شود که برخی گزارش ها حکایت از آن دارد ائتلافی که الخطیب رهبری آن را دارد به یک ائتلاف ورشکسته تبدیل شده و به تازگی سه تن از اعضای آن نیز از این ائتلاف جدا شده اند.

اظهارات الخطیب پس از آن بود که اخضر ابراهیمی نماینده ویژه دبیر کل سازمان ملل طی سخنانی اعلام کرد: سوریه روز به روز در برابر چشم‌های جامعه جهانی در حال فروپاشی است.

وی با اشاره به این که از طریق رسانه‌ها آگاه شده که نظام سوریه از مخالفان برای مذاکره دعوت کرده  و نخست وزیر این کشور مسوول رسیدگی به این مساله شده است، ادعا کرد هیچ اطمینانی به نظام سوریه نیست!

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها