مقابله جین فوندا با فیس‌بوک

به دنبال موفقیت خوب مجموعه تلویزیونی «اتاق خبر»، تهیه‌کنندگان و شبکه‌های تلویزیونی به جین فوندا، بازیگر قدیمی سینما پیشنهادهای متعدد کاری داده‌اند.
کد خبر: ۵۲۸۰۸۸

بازیگر اصلی درام اجتماعی اتاق خبر، از میان این پیشنهادها فعلا بازی در مجموعه «حالا چی» را قبول کرده است.

این مجموعه برعکس کار قبلی این بازیگر قدیمی، حال و هوایی خانوادگی دارد و قصه‌اش را به زبان کمدی و طنز تعریف می‌کند.

جین فوندا در این مجموعه در نقش یک مادر غرغرو و بهانه‌گیر بازی خواهد کرد که مدام به دست و پای دختر جوان خود می‌پیچد. درگیری میان مادر و دختر، خط اصلی اپیزودهای مختلف مجموعه حالا چی را تشکیل می‌دهد.

شبکه تلویزیونی
ABC تهیه‌کننده این مجموعه کمدی خانوادگی است. فیلمنامه مجموعه هم‌اکنون در حال نگارش است.

نگارش فیلمنامه با ابی گوانتر است که از جمله فیلمنامه‌نویسان موفق تلویزیونی به حساب می‌آید. اسکات الیس، کارگردان جوان رسانه کوچک برای کارگردانی همه اپیزودهای حالا چی انتخاب شده است. تهیه‌کنندگان هنوز بازیگر نقش مقابل فوندا را (که باید دختر او در قصه مجموعه باشد)‌ انتخاب نکرده‌اند.

جین فوندا می‌گوید: «یکی از دلایل اصلی که بازی در حالا چی را انتخاب کردم - بجز حال و هوای خانوادگی آن که بشدت مورد علاقه‌ام است ـ بحثی است که در ارتباط با فیس‌بوک مطرح می‌کند. ارتباطات اینترنتی و فیس‌بوک این روزها، آدم‌ها را خیلی از هم دور کرده است. جوانان روزی چند ساعت پشت کامپیوتر می‌نشینند و با دکمه‌های آن بازی می‌کنند، ولی حاضر نیستند بخشی از این وقت را صرف گفت‌وگو و صحبت مستقیم و رودررو با آدم‌های دور و بر خود بکنند. این یکی از مشکلات بزرگ جامعه معاصر است.»

جــین فونــــدا در حــــــال حاضر درام شرح حال گونه «پیشخدمت» را آماده اکران عمومی دارد که در آن در نقش نانسی ریگان همسر رییس‌جمهور وقت آمریکا بازی کرده است. (جام‌جم - ضمیمه قاب کوچک)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها