در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ محمود پارسافر درباره این خبر گفت: ماموران پلیس امنیت عمومی سیستان و بلوچستان پنج نفر از جاعلان را که یکی با عنوان کارمند وزارت کشور و دیگری با عنوان جعلی استاندار قزوین از مردم کلاهبرداری میکردند، دستگیر کردند.
وی افزود: در پی شکایت چند نفر از شهروندان مبنی برکلاهبرداری مبالغ هنگفتی تحت عنوان یک شرکت جعلی از آنان، پروندهای تشکیل شد و ماموران با پیگیری و کنترل مهمانسراها و هتلها و استفاده از شگردهای خاص پلیسی، موفق شدند این افراد را که در یکی از هتلهای زاهدان اقامت داشتند، شناسایی و دستگیر کنند.
رئیس پلیس امنیت عمومی درباره چگونگی کلاهبرداری این افراد گفت: این کلاهبرداران با اسامی و عناوین جعلی با موضوع فروش گازوئیل، قراردادی به مبلغ دو میلیارد و یکصد میلیون ریال با شاکیان منعقد کرده بودند که مبلغ فوق طی سه مرحله به حساب آنان واریز شده بود.این مسئول انتظامی خاطرنشان کرد: در تحقیقات تکمیلی ماموران مشخص شد این جاعلان با پیشنهاد فروش70 هزار لیتر گازوئیل و با مجوز همان شرکت جعلی با شاکیان قرارداد بسته بودند. سرهنگ پارسافر یادآور شد: یکی از جاعلان به نام فریبرز که با عنوان جعلی استاندار قزوین همه اسناد و مدارک را امضا کرده بود، در بازجویی اولیه اتهام انتسابی را نپذیرفت اما در مواجهه با مدارک مستدل و نیز شاکیان، به جرم خود اعتراف کرد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: