در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
عارف علی 26 ساله مدعی است زمانی که سس فلفل تندی که برای غذای یک مشتری آماده کرده بوده را امتحان میکرد از تندی بیش از اندازه دچار ایست قلبی شده و توسط همکارانش به بیمارستان منتقل میشود.
این سرآشپز که در رستورانی در مرکز شهر لندن کار میکند با وجود رد شدن خطر با تشکیل پروندهای علیه صاحب رستوران مدعی شده او باید غرامت ایست قلبی و شوکی که به بدن آشپزش وارد شده را بپردازد.
طبق شکایت علی او با عکسالعمل شدیدی که بدنش به فلفل نشان داده دیگر حتی میترسد آشپزی کند و این حادثه به قیمت شغل و آیندهاش تمام شده است. عارفعلی مدعی است، صاحب رستوران چون خودش غذاهای تند را دوست دارد همیشه او را به تهیه این نوع غذاها و چشیدن آنها تشویق میکرده و بهعلت مصرف زیاد غذاهای تند دچار شوک قلبی شده است.
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد