در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش روز پنجشنبه جامجم آنلاین در دو دیدار معوقه که به صورت همزمان از ساعت 15:15 برگزار شد که در یکی از این دیدارها تیم سپاهان برابر گهر دورود با نتیجه 2 بر یک به پیروزی رسید.
امین ترکاشوند ابتدا در دقیقه 34 تیم لرستانی را پیش انداخت اما 4 دقیقه بعد فرشید طالبی مدافع سپاهان گل تساوی را وارد دروازه تیم مایلیکهن کرد.
در ادامه تیم سپاهان در دقیقه 88 توانست با گل محمدرضا خلعتبری این دیدار خانگی را با پیروزی پشت سر بگذارد. این نتیجه در حالی ثبت شد که تیم گهر از دقیقه 85 و پس از اخراج آرمان قاسمی 10 نفره بازی را به پایان برد و سپاهان نیز در دقایق تلف شده بازی و پس از اینکه محمدحسین مرادمند کارت زرد دوم را دریافت کرد بازی را 10 نفره ادامه داد.
سپاهان با این پیروزی و با کسب 27 امتیاز به رده دوم جدول صعود کرد.
در دیگر دیدار امروز تیم راه آهن در خانه با نتیجه یک بر یک برابر مس کرمان به تساوی رسید.
شهرام گودرزی در دقیقه 22 برای مس گلزنی کرد اما شش دقیقه مانده به پایان، علیرضا عباسفرد مهاجم راه آهن گل تساوی را به ثمر رساند تا شاگردان دایی از شکست خانگی فرار کند.
در دیگر دیدار معوقه از ساعت 17:30 امروز استقلال در ورزشگاه آزادی میزبان پیکان است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: