قاتل خاموش حادثه آفرید

بی توجهی به اصول ایمنی و استفاده نادرست از بخاری در هیئت عزاداری دو جوان را در غرب تهران مسموم و روانه بیمارستان کرد.
کد خبر: ۵۱۶۷۷۸

به گزارش روز یکشنبه جام جم آنلاین از سازمان آتش نشانی، نادر رحمان زاده گفت: در ضلع جنوبی خیابان گلناز، هیئتی با استفاده از داربست به مساحت تقریبا 200 متر مربع ایجاد شده بود که برای گرمایش آن نیز از بخاری بزرگ گازی بدون دودکش استفاده شده بود.

وی افزود: دو جوان 18 و 17 ساله شب را در داخل هیئت سپری کرده و بر اثر استشمام گاز منواکسید کربن دچار مسمومیت شده و حال مساعدی نداشتند که آتش نشانان بی درنگ پس از ایمن سازی محل، دو جوان را به بیرون از هیئت و هوای آزاد انتقال دادند.

رییس ایستگاه 77 سازمان آتش نشانی خاطرنشان کرد: دو جوان به سرعت توسط خودروهای شخصی به بیمارستان منتقل شدند.

گفتنی است؛ آتش نشانان پس از دادن تذکرات ایمنی نسبت به نصب ایمن بخاری و ایمن سازی سیم کشی هیئت به ماموریت خود پایان دادند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها