دبیر انجمن خرما از ورود خرمای چینی به کشور خبر داد و گفت: در صورت ادامه مشکلات کنونی بزودی مجبور می‌شویم نان ایرانی را با خرمای چینی بخوریم.
کد خبر: ۵۱۱۸۱۶

به گزارش ایسنا، علی‌اصغر موسوی اظهار کرد: اقتصاد شش استان جنوبی کشور به خرما وابسته است و در صورت ادامه مشکلات موجود تمام نخلستان‌های خرما در ایران تا پنج سال آینده خشک خواهند شد و ما به واردکننده خرمای چینی تبدیل می‌شویم. وی افزود: چین برای دومین سال است که تولیدکننده خرما شده و محصولش را به ایران نیز صادر کرده است. همچنین رئیس کانون انجمن‌های صنایع غذایی با اشاره به این‌که صنعت غذای ایران ظرفیت پاسخگویی به نیاز یکصد تا 110 میلیون نفر را دارد، گفت: ما در حوزه‌های تولید آرد، روغن و شیر با اضافه ظرفیت تولید مواجهیم. به گفته محمدرضا مرتضوی در سالیان گذشته حدود نیم میلیارد دلار انواع تجهیزات تولید نان صنعتی وارد کشور شد که هیچ استفاده‌ای هم از آنها نمی‌شود. او با اشاره به مصرف پنج تا شش میلیون تن نان لواش در کشور گفت:‌ در تولید صنعتی لواش هیچ سرمایه‌گذاری نکرده‌ایم.

رئیس کانون انجمن‌های صنایع غذایی در نشست تشکل‌های صنایع غذایی با رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به تولید بیش از 200 هزار تن سیب در شهر دماوند گفت: چه اتفاقی می‌افتد که سیب از باغداران دماوند کیلویی 500 تومان خریده می‌شود و در تهران کیلویی 3000 تومان به دست مصرف‌کننده می‌رسد ، در حالی که فاصله تهران با دماوند تنها 20 کیلومتر است. دلیل این اتفاق نبود نظام درست ذخیره‌سازی و توزیع در کشور است، در حالی که می‌توان سیب را به صورت بسته‌بندی و با قیمت بسیار پایین‌تر به دست مصرف‌کننده رساند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها