هفته دوازدهم لیگ برتر

ورزشگاه «یادگار» قرمز می پوشد

از همان روزی که امیر قلعه‌نویی با کلی جار و جنجال تراکتورسازی را ترک کرد و شبانه با استقلالی‌ها برای عقد قرارداد به توافق رسید، هواداران پرشمار تبریزی انتظار امروز را می‌کشیدند تا ورزشگاه یادگار امام (ره) را برای استقلال به جهنم تبدیل کنند.
کد خبر: ۵۰۹۹۷۰

استقلالی‌ها از ساعت 15 امروز در یکی از حساس‌ترین و البته دشوارترین بازی‌های این فصل خود، به مصاف تراکتورسازی تبریز می‌روند.

آخرین نبرد دو تیم در تبریز با توجه به قضاوت بحث برانگیز محسن ترکی حواشی بسیاری را به همراه داشت، اما برای بازی امروز عواملی چون حضور امیر قلعه‌نویی در استقلال، بازگشت دوباره سیاوش اکبرپور و امیرحسین صادقی به تبریز که سال گذشته در تراکتورسازی توپ می‌زدند، اختلاف مالی قلعه‌نویی با مسوولان تبریزی پس از ترک تراکتور، شکایت طرفین از همدیگر و در نهایت مصاحبه‌های همدانی و جعفری در هفته‌های گذشته، وجود دارد که خود به خود بر حساسیت‌های این بازی می‌افزاید.

در کنار همه این حواشی نرفتن امیر قلعه‌نویی به تبریز هم خود، حساسیت‌های این بازی را برای استقلالی که ظاهرا مجبور است بدون سرمربی‌اش به مصاف تراکتورسازی برود، بالا می‌برد.

گفته می‌شود قلعه‌نویی به خاطر مواجه نشدن با هواداران تیم تراکتورسازی این تصمیم را گرفته است، ولی میرشاد ماجدی، سرپرست تیم فوتبال استقلال با رد این شایعه می‌گوید: زانوی قلعه‌نویی که هفته گذشته جراحی شده بود مجددا عفونت کرده و سه روز پیش پزشکان مجبور شدند بخیه‌های پای او را باز کنند. به همین خاطر قلعه‌نویی با ما به تبریز نخواهد آمد.

ماجدی افزود: یکی از صفات امیر قلعه‌نویی این است که آدم نترس و جسوری است و به همین خاطر نمی‌توان گفت به خاطر مواجه نشدن با هواداران تراکتورسازی به تبریز نمی‌آید.

قلعه‌نویی در تمرین دیروز صبح آبی‌ها که آخرین تمرین قبل از پرواز به تبریز بود هم حضور نداشت تا مشکلات این تیم در آستانه بازی با تراکتورسازی با توجه به غیبت چند بازیکن کلیدی‌شان بیشتر شود.

یکی از غایبان بزرگ استقلال در بازی امروز جواد نکونام است. او در بازی تیم‌های ملی فوتبال ایران و کره‌جنوبی دچار مصدومیت شد و پزشکان استقلال توصیه کرده‌اند برای جلوگیری از تشدید این مصدومیت مقابل تراکتورسازی بازی نکند. نکونام در تمرین صبح دیروز استقلال هم چند دقیقه حاضر شد و پس از صحبت با امین نوروزی، پزشک تیم تمرینات را ترک کرد.

کاپیتان استقلال در حالی به تبریز نمی‌رود که فابیو جانواریو و رودریگو توزی از دیگر غایبان اصلی استقلال در بازی با تراکتورسازی هستند. جانواریو که قرار بود از چهارشنبه در تمرین استقلال حضور داشته باشد به دلیل عدم تهیه بلیت، شب گذشته وارد تهران شد. توزی هم که پیشتر به دلیل عدم دریافت مطالباتش علیه باشگاه مصاحبه کرده بود الان در ایران نیست و عنوان کرده تا تکلیفش مشخص نشود، نمی‌آید!

همه اینها درحالی است که تراکتور‌‌سازان با حمایت تماشاگران خود قصد دارند انتقام شکست بازی فصل گذشته را بگیرند؛ شکستی که یکی از عوامل اصلی نرسیدن آنها به جام قهرمانی هم بود.

در این میان انگیزه‌های سرمربی پرتغالی تراکتورسازی هم، شکستن طلسم شکست‌ناپذیری استقلال است.

آنتونیو اولیویرا در آستانه این بازی گفت: بازی تراکتورسازی با استقلال مانند سایر بازی‌های لیگ روی کاغذ سه امتیاز دارد، اما می‌دانم که این دیدار برای رسانه‌ها، بازیکنان، مربیان و هواداران اهمیت زیادی دارد بنابراین با همه توان مقابل استقلال می‌جنگیم تا هواداران تراکتورسازی خوشحال ورزشگاه را ترک کنند.

وی افزود: استقلال تا به امروز در تبریز نباخته و ما تمام سعی خود را می‌کنیم تا این رکورد آبی‌پوشان را بشکنیم. ما در همه بازی‌های خانگی خود به دنبال کسب سه امتیاز بازی هستیم.

سرمربی تراکتورسازی در خصوص غیبت امیرقلعه‌نویی، رودریگو توزی، فابیو جانواریو و جواد نکونام در بازی با تیمش تاکید کرد: این موضوع اهمیت چندانی ندارد، چون استقلالی‌ها نیز مانند تیم ما با 11 بازیکن وارد زمین بازی می‌شوند، ضمن این‌که استقلال از نظر فنی نیمکت و بازیکنان جانشین خوبی دارد.

هر دو تیم استقلال و تراکتورسازی با کسب سه امتیاز بازی امروز به جمع مدعیان بالانشین اضافه خواهند شد. استقلالی‌ها این فرصت را دارند که با پیروزی در این بازی به صدر جدول صعود کنند و تراکتورسازی هم با این سه امتیاز 20 امتیازی می‌شود.

بازگشت کاظمی به لیگ برتر

بازگشت فرهاد کاظمی به لیگ برتر و بازگشت محمد احمدزاده به ورزشگاه تختی بندرانزلی از جمله اتفاقاتی است که در دیگر بازی‌های امروز شاهد خواهیم بود.

تعطیلات مسابقه‌های لیگ برتر، پایان همکاری کربکندی با ذوب‌آهن و بازگشت فرهاد کاظمی به لیگ برتر با هدایت این تیم اصفهانی را رقم زد. ذوب‌آهن امروز با سرمربی جدیدش برابر تیم بحران زده آلومینیوم به میدان خواهد رفت.

احمدزاده هم که در بازگشت به ملوان هفته یازدهم نتیجه خوبی را در کرمان برابر مس به‌دست آورد، قصد دارد در انزلی هم دیگر تیم نارنجی‌پوش لیگ را شکست داده و تیمش را به رده‌های بالاتر جدول برساند.

برنامه ادامه رقابت‌های هفته دوازدهم

شنبه - 29 مهر:

تراکتورسازی - استقلال، ساعت 15 در ورزشگاه یادگار امام(ره) تبریز (داور: سعید مظفری‌زاده، کمک‌ها: رسول فروغی و محمدرضا منصوری)/ ذوب‌آهن - آلومینیوم، ساعت 15 و 30 دقیقه در ورزشگاه فولادشهر اصفهان (داور: محمدرضا اکبریان، کمک‌ها: علیرضا کهوری و سجاد طوری)/ ملوان - سایپا، ساعت 15 و 45 دقیقه در ورزشگاه تختی بندرانزلی (داور: یدالله جهانبازی، کمک‌ها: محمدرضا ابوالفضلی و مهدی الوندی)/ پیکان - مس، ساعت 15 و 45 دقیقه در ورزشگاه تختی تهران (داور: سعید بخشی‌زاده، کمک‌ها: مجید ویشگاهی و سخاوت سلیمان‌نژاد)

یکشنبه - 30 مهر:

پرسپولیس – راه‌آهن، ساعت 18 در ورزشگاه آزادی تهران (داور: محسن ترکی، کمک‌ها: بابک داوری و علی میرزابیگی)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها