
باتریهای شیرین در راه است
محققان ژاپنی موفق به ابداع شیوه جدیدی برای افزایش عملکرد باتریهای قابل شارژ با استفاده از ساکارز موجود در شکر معمولی شدهاند. به گزارش ایسنا، باتریهای قابل شارژ لیتیوم ـ یون در بیشتر دستگاههای الکترونیکی قابل حمل استفاده میشود. با توجه به افزایش تقاضا برای این فلز و وجود منابع لیتیوم در برخی مناطق خاص جهان از جمله بولیوی، شیلی، آرژانتین و چین، محققان ژاپنی تحقیقات گستردهای برای یافتن جایگزینی برای این فلز را آغاز کردند. محققان دانشگاه توکیو در تحقیقات خود برای استفاده از مواد ارزانتر مانند مواد به کار رفته در باتریهای سدیم ـ یون، به ساکارز موجود در شکر رسیدند. در فرآیندی موسوم به «پیرولیسیس» یا تجزیه در اثر حرارت، ساکارز تا دمای 1482 درجه سانتیگراد در یک محیط عاری از اکسیژن گرم شده و پودر کربن سخت تولید شد که درون یکسلول سدیم ـ یون قرار گرفته و امکان افزایش 20 درصدی ذخیره شارژ در مقایسه با باتریهای لیتویم را فراهم میکند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر حسن سبحانی، استاد دانشگاه تهران در گفتوگو با روزنامه«جامجم» مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد