ساندی تایمزنوشت:

اتباع انگلیسی در جنگ سوریه

روزنامه انگلیسی ساندی تایمز در مطلبی به حضور اتباع انگلیسی در کنار دیگر تروریستها در جنگ با ارتش سوریه پرداخت.
کد خبر: ۵۰۶۹۰۸

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ساندی تایمز در ابتدای این مطلب به حضور یک کارمند بانک شهر "بیرمنگهام" اشاره کرد که پس از 12 ماه کار در بانک، به همراه 50 تبعه دیگر انگلیسی به سوریه رفته است.

این روزنامه نوشت: این افراد که اکثر آنها ریشه آسیایی و شمال آفریقایی دارند، در سوریه در کنار "گروه های تروریستی" در حال جنگ هستند.

ساندی تایمز خاطرنشان کرد: علاوه بر این بانکدار سابق انگلیسی که ریشه پاکستانی دارد، پزشکی که قبلا عضو وزارت بهداشت انگلیس بوده، به گروه های تروریستی در سوریه پیوسته است.

ساندی تایمز تأکید کرد: این بانکدار یکی از کسانی بود که "جان کانتلی" عکاس خبرنگار انگلیسی را در ژوئیه گذشته در سوریه ربودند.

این روزنامه ادامه داد: حضور اتباع انگلیسی برای جنگ در سوریه درحالی صورت گرفته که این جنگ به بهانه‌ای برای سازماندهی شبکه های تروریستی مانند القاعده تبدیل شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها