
به گزارش پایگاه اینترنتی "میگنا"، به گفته متخصصان، پوست قهوهای و خشک و لایههای بیرونی پیاز سرشار از فیبر خوراکی و فلاوونوئیدها بوده و لایههای خارجی پیاز که آنها را دور میریزید، حاوی ترکیبات سولفوری هستند.
وانیزا بنیتز، از متخصصان دپارتمان شیمی کشاورزی در دانشگاه مادرید در اسپانیا، با انجام مجموعهای از آزمایشهای جدید و با همکاری گروهی از کارشناسان انگلیسی دانشگاه کرانفیلد، تمام اجزای پیاز را به دقت بررسی کردند.
به گزارش پایگاه اینترنتی آرتریوسیت، این آزمایشها نشان داد که پوست قهوهای و خارجی پیاز سرشار از فیبر خوراکی و ترکیبات فنولیک شامل کوئرستین و سایر فلاوونوئیدها است که خواص درمانی و پزشکی دارند. (ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با هوشنگ توکلی پیرامون تجربه بازی در «مرگ تدریجی یک رویا»
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد