به گزارش روز شنبه جام جم آنلاین به نقل از لوپروگره، وینچنزو کولو پیرمرد 101 ساله که تا سن 95 سالگی در رقابت های مختلف دویده بود و ایتالیایی ها به او لقب" بابا بزرگ دونده" داده بودند از بیم ناتوانی و از دست دادن قوایش در کلیسای شهر میلان با شلیک گلوله ای به سرش خودکشی کرد.
کشیش کلیسای سانتا ماریا ناشنته شهر میلان در کنار جسد وینچنزو کارت هویت، کاغذی که روی آن شماره موبایل پسرش را نوشته بود و نامه هایی خطاب به اعضای خانواده اش برای پوزش از تصمیمش را پیدا کرد.
وینچنزو ورزش را از سال 1929 در زمان دانشجویی آغاز کرده و دارای چندین رکورد ملی و جهانی بود. پس از بازنشستگی علاقه او به ورزش دو و میدانی بیشتر شد. او در سن 89 سالگی مسافت 100 متر را در 16 ثانیه دویده و در 92 سالگی در یک رقابت سالمندان رکورد جهانی پرش طول را بر جا گذاشته بود.
وینچنزو در سن 95 سالگی ناگزیر شد به دوران ورزشی اش خاتمه دهد. از آن پس اندک اندک دچار افسردگی شده و زندگی اش شکل دیگری را یافت. به عقیده وینچنزو ، زندگی بدون امکان دویدن ارزش زنده ماندن نداشت. مترجم: بهرام افتخاری.