2 گل کین برای پیروزی جمهوری ایرلند

جام جم آنلاین: رابی کین در پیروزی 2 بر صفر تیم ملی فوتبال جمهوری ایرلند بر تیم جزایر فارو در دوبلین به رکورد تازه گلزنی برای تیم ملی کشورش دست یافت.
کد خبر: ۵۰۱۰۴
ایرلند با این پیروزی به علت تفاضل گل بهتر در صدر جدول گروه 4 بازی های انتخابی جام جهانی 2006 آلمان - بالاتر از فرانسه - قرار گرفت.
کین با زدن بیست و دومین و بیست و سومین گل ملی خود از این نظر در ایرلند رکورد دار شد. این پنجاه و ششمین بازی کین برای ایرلند بود.
این مهاجم 24 ساله تاتنهام تا قبل از این از لحاظ رکورد گل های ملی با نیال کویین برابر بود. گل اول او از ضربه پنالتی به علت خطا روی دامین داف به دست آمد.
کین گفت: این عالی است. یک احساس عالی. وقتی بچه بودم آرزو داشتم برای کشورم بازی کنم و گل بزنم اما دست یافتن به یک رکورد احساسی خاص و باورنکردنی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها