به دره سقوط کرد و زنده ماند

یک دختر جوان فرانسوی که کنترل اتومبیلش را از دست داد به داخل دره ای به عمق 50 متر سقوط کرد و زنده ماند.
کد خبر: ۴۹۹۳۰۱

به گزارش روز دوشنبه جام جم آنلاین به نقل از لوپروگره، راننده 18 ساله در جاده کلروو و موسیا ناگهان کنترل فرمان اتومبیل را از دست داد و به داخل دره ای پوشیده از درخت به عمق 50 متر سقوط کرد.

ماموران آتش نشانی که برحسب تصادف از همان جاده عبور می کردند پس از اطلاع بلافاصله به کمک دختر جوان شتافتند. آنها برای دستیابی به اتومبیل در هم کوفته شده ناگزیر تعدادی درخت را قطع کردند.

ماموران با کمال تعجب مشاهده کردند که دختر جوان به استثنای چند خراش و کبودی کاملا سالم است. با این حال برای اطمینان بیشتر راننده جوان به بیمارستان انتقال یافت.

راننده جوان گفت: برای اجتناب از تصادف با اتومبیلی که از روبرو می آمد کنترل فرمان را از دست دادم  و به عمق دره سقوط کردم. ماموران آتش نشانی که مرا نجات دادند گفتند این یک معجزه است که شما کاملا سالم هستید. مترجم: بهرام افتخاری.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها