راوی روزهای اسارت

روایتی داستانی از زندگی و روزهای اسارت محمد نعمتی برای انتشار به دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری استان گیلان سپرده شده است. رزیتا رجایی این کتاب را با عنوان «خانه هزار فرسنگ از ما دور بود» نوشته است.-
کد خبر: ۴۹۲۱۳۴

"رزیتا رجایی" درباره کتاب «خانه هزار فرسنگ از ما دور بود»، گفت: این اثر بخشی از تاریخ شفاهی دفاع‌مقدس با موضوع آزادگان است که زندگی آزاده، "محمد نعمتی" را در قالب داستان روایت می‌کند.

وی ادامه داد: جمع‌آوری خاطرات آزادگان، پروژه حوزه هنری استان گیلان بود که بر اساس آن ثبت خاطرات 10 آزاده به من واگذار شد. وقتی مصاحبه با این افراد به پایان رسید دیدم که زندگی هر یک از آنان ظرفیت نگارش یک کتاب مستقل را دارد و با توافق مدیر پروژه، نوشتن کتاب به صورت مستقل درباره هر آزاده را شروع کردم.

رجایی افزود: محمد نعمتی رزمنده‌ای بوده که در 31 تیر ماه سال 1367 اسیر و در 19 شهریور سال 1369 آزاد شده است. کتاب «خانه هزار فرسنگ از ما دور بود» خاطرات نعمتی را از روز‌های اسارت در اردوگاه‌های صلیب سرخ ندیده ارتش صدام با نام‌های تکریت 16 و 20 و بعقوبه بازگو می‌کند.

وی درباره ویژگی خاطرات محمد نعمتی گفت: اصالت این آزاده رودباری است و زمانی که در اردوگاه‌های عراق دوران اسارت را سپری می‌کرده با زلزله رودبار بیشتر اعضای خانواده خود را از دست داده است. وی وقتی که در سال 1369 آزاد شد و به رودبار بازگشت با شهر ویران شده روبه رو شد.

رجایی ادامه داد: کتاب «خانه هزار فرسنگ از ما دور بود» حاصل 20 ساعت مصاحبه با نعمتی است که در شیوه داستانی برای مخاطبان نوشته شده است.

وی درباره عنوان کتابش گفت: این عنوان با توجه به محتوای اثر به نظر حرفه‌ای‌‌تر و به دور از شعارزدگی بود. نگارش این اثر در 200 صفحه به پایان رسیده و برای چاپ به دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری استان گیلان سپرده شده است.(ایبنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها