در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
رعایت راهکارهای ساده تغذیهای در افطار و سحر میتواند روزهداران را برای دریافت منافع بدنی و بهرهمندی از مزایای روحانی این ماه مبارک یاری کند.
البته ماه رمضان امسال به دلیل مصادفشدن با روزهای گرم و طولانی تابستان دارای حساسیت و سختی بیشتری است که با یک برنامه تغذیهای درست، هنگام افطار و سحر میتوانیم بدون هیچگونه مشکلی از مزایای آن بهره ببریم و به مشکلاتی مانند ضعف بدنی، افت فشار، تشنگی و گرسنگی نیز دچار نشویم.
افراد روزهدار برای اینکه در طول ایام ماه مبارک رمضان دچار مشکلات گوارشی نشوند، باید نحوه تغذیه مناسبی داشته باشند، چرا که انتخاب تغذیه و نحوه میل کردن آن اهمیت زیادی دارد.
بر این اساس در شروع افطار افراد روزهدار باید از آب ولرم و فرنی استفاده کنند. متاسفانه برخی افراد بویژه جوانان به علت گرما، افطار را با خوردن آبسرد و نوشابه آغاز میکنند. در حالی که ورود نوشابه به معده باعث اتساع معده و سیری زودرس میشود. بنابراین به روزهداران توصیه میشود که افطار را با خرما که سرشار از انرژی است و با آب ولرم شروع کنند.
همچنین توصیه میکنیم که روزهداران در زمان افطار از نان و پنیر و گردو استفاده کنند؛ گردو
HDL (چربی مفید) خون را بالا میبرد و بسیار مفید است.روزهداران وعده سحر را کامل میل کنند و از خوردن غذای پرچرب و شور بپرهیزند. همچنین از خوردن زولبیا و بامیه که بسیار چرب است و قند فراوانی دارد پرهیز کنند.
روزهداران وعده سحری را به هیچ عنوان حذف نکنند، زیرا ادامهدادن به این روال در طول ماه رمضان سبب افت بدنی و تحلیل عضلانی خواهد شد. روزهداران در ماه رمضان میوههای آبدار و سبزیجات بیشتری مصرف کنند تا در طول روز دچار تشنگی نشوند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین: