جمع آوری 52 معتاد پرخطر

رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ با اشاره به اجرای طرح امنیت محله محور در جنگل های شیان و لویزان، از دستگیری 52 معتاد پرخطر و یک توزیع کننده حرفه ای مواد مخدر در این محدوده خبر داد.
کد خبر: ۴۸۸۴۱۱

به گزارش روز چهارشنبه جام جم آنلاین به نقل از پایگاه پلیس،سرهنگ سعید لیراوی گفت: در راستای اجرای تدابیر رییس پلیس پایتخت و درخواست مکرر شهروندان مبنی بر اجرای طرح امنیت محله محور و پاکسازی تفرجگاه ها و پارک ها، ماموران اداره عملیات ویژه این یگان روز گذشته اقدام به اجرای طرح برخورد با معتادان و خرده فروشان مواد مخدر در محدوده جنگل های شیان و لویزان کردند.

وی افزود: در این طرح محدوده ها و نقاط جرم خیز این محدوده مورد بازرسی و نظارت قرار گرفت و همچنین ماموران با تحت نظر گرفتن مظنونین و متهمان سابقه دار موفق شدند 52 معتاد پرخطر و یک توزیع کننده مواد مخدر را که به صورت خرده فروشی اقدام به توزیع مواد می کرد، شناسایی و بازداشت کنند.

سرهنگ لیراوی اضافه کرد: کلیه بازداشت شدگان در این طرح پس از صورتجلسه و تکمیل پرونده راهی ستاد مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ شدند.

رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ اظهارداشت: در بازرسی از وسایل همراه متهمان و بازرسی بدنی از آنها نیز مقادیر قابل توجهی مواد مخدر از جمله تریاک، حشیش، کراک بسته بندی شده برای فروش کشف و همچنین در بازرسی از کیف یکی از متهمان یک ترازوی توزین دیجیتالی و یک بطری مشروبات الکلی کشف و ضبط شد.

گفتنی است؛ در این خصوص متهمان در پایگاه های پلیس مبارزه با مواد مخدر به جرایم خود اعتراف و برای سیر مراحل قضایی به دادسرا معرفی شدند. 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها