در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
در حالیکه سه روز به آغاز فصل گرم تابستان مانده است دمای هوای اردبیل به کمتر از 12 درجه سانتی گراد رسید و در ارتفاعات شدت افت دما سبب بارش برف شد.
بارش باران همراه با رگبار، رعد و برق و تگرگ در مناطق مختلف بویژه در شمال و مرکز استان از شب گذشته آغاز و همچنان ادامه دارد.
در اثر شدت بارندگی معابر عمومی مناطق شهری دچار آبگرفتگی شده و این بارش ها همراه با رگبار اهالی را در روز عید مبعث به جای رفتن به مسافرت و گردش خانه نشین کرد.
مسافران به محیط گرم پناه بردند
همچنین از آنجایی که مسافران تابستانی از دو هفته قبل این منطقه را برای گردش انتخاب کرده اند کاهش ناگهانی دما، آنها را غافلگیر و سبب شد چادرهای خود را از مناطق روباز، جنگلها و دامنه های سبلان برچیده و به هتلها و ساختمانهای سرپوشیده و گرم پناه ببرند.
رعد و برق و رگبارهای پراکنده در منطقه سبب قطع جریان برق در بیشتر مناطق اردبیل شد و نیز بدلیل همزمان بودن با فصل برداشت، بارش باران کار زراعت را تعطیل و کشاورزان را با مشکل مواجه کرد.
رئیس اداره تحقیقات و پیش بینی هواشناسی استان اردبیل در گفتگو با مهر با بیان اینکه بارش باران در شهرهای مشگین شهر، نیر و نمین بیشتر از سایر مناطق استان است عنوان کرد: بارش باران و افت محسوس دما طی روزهای دوشنبه تا سه شنبه ادامه دارد.
خودداری از صعود به ارتفاعات سبلان
علی دولتی مهر با بیان اینکه در ارتفاعات بالای چهار هزار متری سبلان بارش برف از چند ساعت قبل آغاز شده است از کوهنوردان و گردشگران خواست از صعود به ارتفاعات سبلان طی دو روز آینده خودداری کنند.
وی از گردشگرانی که قصد مسافرات به اردبیل به ویژه مناطق جنوبی استان دارند، خواست لباس گرم به همراه داشته و در مسیر رودخانه ها به دلیل احتمال وقوع سیلاب مستقر نشوند.
گفتنی است دمای اردبیل در هفته گذشته افزایش داشت طوریکه دما در برخی از مناطق به بیش از 27 درجه سانتی گراد رسیده بود ولی بارش برف و باران در این فصل از سال موجب خوشحالی اهالی استان به ویژه عشایر ییلاق نشین سبلان شده است.
همچنین با توجه به اینکه در این فصل از سال بیشتر مناطق کشور گرم است هوای مطلوب و خنک اردبیل سبب می شود سالانه هزاران گردشگر به این منطقه سفر کنند و انتظار می رود امسال با توجه به شرایط ویژه ای که در منطقه حاکم است به تعداد مسافران تابستانی افزوده شود.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: