نشر اکاذیب علیه یک باشگاه ورزشی

فردی که با ایجاد وب‌سایت اینترنتی، مطالب دروغ علیه اعضای یک باشگاه ورزشی منتشر می‌کرد، توسط کارآگاهان پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات استان اصفهان شناسایی و دستگیر شد.
کد خبر: ۴۸۰۶۴۳

سرهنگ ستار خسروی رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات استان اصفهان با اعلام این خبر گفت: در پی شکایت مدیر یکی از باشگاه‌های فرهنگی ـ ورزشی اصفهان مبنی بر این‌که مدتی است فرد یا افرادی با ایجاد یک وب‌سایت اینترنتی مطالب دروغ علیه اعضای باشگاه ورزشی وی منتشر و از اعضای باشگاه هتک آبرو می‌کنند، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران این اداره قرار گرفت.

وی افزود: در پی تشکیل پرونده‌ای در این زمینه، با پیگیری‌های فنی، سایت فوق و گرداننده آن به نام رسول 27ساله شناسایی و در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر شد.

وی تصریح کرد: متهم با انتقال به پلیس فتا ، در بازجویی و پس از مواجهه با مدارک قانونی به جرمش اعتراف و انگیزه خود را انتقام‌گیری از این باشگاه و اعضای آن عنوان کرد.

رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات استان یادآور شد: هتک حیثیت و نشر اکاذیب در فضای سایبر برابر ماده 18 قانون جرائم رایانه‌ای جرم محسوب شده و با کسانی که به هر طریق در فضای سایبر مرتکب این جرم شوند، برخورد خواهد شد.

سرهنگ خسروی خاطرنشان کرد: متهم همراه پرونده تحویل مراجع قضایی شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها