دزدها در پوشش مسافر اموال رانندگان را سرقت می کردند

زورگیران جاده کرج دستگیر شدند

2 متهم که از رانندگان جاده کرج زورگیری می‌کردند و از چندی پیش تحت تعقیب پلیس قرار داشتند، دستگیر شده و به چندین فقره سرقت اعتراف کردند.
کد خبر: ۴۸۰۵۵۱

به گزارش جام‌جم، با شکایت تعدادی از رانندگان مسافربر جاده کرج ـ تهران در ارتباط با زورگیری توسط2سارق خشن، ماموران کلانتری 133 تلاش برای دستگیری متهمان را آغاز کردند.

در تحقیقات ماموران معلوم شد این 2 سارق زورگیر به عنوان مسافر سوار خودروهای مسافربر شده و با تهدید قمه از رانندگان زورگیری می‌کنند.

با به دست آمدن مشخصات فرضی متهمان، یکی از تیم‌های گشتی مستقر در ابتدای جاده کرج ـ تهران موفق شد این 2 نفر را که در حال پیدا کردن طعمه بودند، شناسایی و دستگیر کند.متهمان به جرایم خود اعتراف و عنوان کردند سوار خودروی مالباختگان شده و در موقعیتی مناسب از رانندگان با تهدید چاقو زورگیری می‌کردند.

در بازرسی از وسایل همراه آنان مقادیری پول، موبایل، ضبط خودرو، کارت عابر بانک و تعدادی اسناد و مدارک کشف و ضبط شد. متهمان برای تحقیقات به دادسرا معرفی شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها