در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
جلسه ویژه علی فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال با مجتبی جباری هافبک ملی پوش این تیم امروز پنجشنبه برگزار شد و طرفین پیشنهادهای خود را ارائه کردند اما در پایان در مورد مسائل مالی به توافق نهایی نرسیدند.
در حالی که مسئولان باشگاه استقلال در تلاش هستند تا جباری را برای فصل آینده حفظ کنند، به نظر می رسد پیشنهاد خارجی هافبک میانی استقلال را برآن داشته تا پیشنهاد مالی بالایی به باشگاه استقلال بدهد. قرار است در نشست هایی که طی سه روز آینده بین فتح الله زاده و جباری برگزار می شود، تکلیف این هافبک ملی پوش برای فصل آینده مشخص شود.
مهلت سه روزه به رحمتی
همچنین علی فتح الله زاده مذاکرات تلفنی را با سیدمهدی رحمتی دروازهبان تیم ملی فوتبال کشورمان انجام داده و به توافقات ابتدایی نیز دست پیدا کرده اند. با این حال قرار است در بازگشت رحمتی از مسافرت مذاکرات نهایی انجام شود. این مذاکرات سه روز دیگر انجام می شود تا تکلیف رحمتی هم اوایل هفته آینده مشخص شود. (مهر)
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: