آقا در توالت ما یک شیر پنهان شده !

جام جم آنلاین: یک شیر برای در امان ماندن از شر مردم به یک توالت عمومی پناه برد. به گزارش سایت خبری انانو و به گفته پلیس زیمبابوه ، این شیر به همراه دو قلاده دیگر که گویی از گله اصلی جدامانده بودند به اطراف یک شهر نزدیک می شوند.
کد خبر: ۴۷۸۹۰

در این حال اهالی برای دور کردن این شیرها دور آنها را گرفته و با سنگ و چوب به سمت آنها حمله می کنند اما این کار سبب می شود شیرها به جای دور شدن از شهر با حمله به مردم راه خود را به درون شهر باز کنند.
در داخل شهر مردم بیشتری به آنها سنگ پرتاب می کنند و یکی از شیرها که به شدت از اصابت سنگها خسته شده بود به داخل یک توالت عمومی پناه می برد و همانجا را جای امنی برای خو می یابد.
نهایتا9 پلیس محلی توسط یک شهروند به شدت ترسیده که پشت تلفن گفت:«آقا در توالت ما یک شیر پنهان شده!» در جریان امر قرار می گیرد و به کمک نگهبانان جنگلی شیر خسته ، عصبانی و در عین حال ترسیده را با ترفندی به دام انداخته و به بیشه زار باز می گرداند. شیرهای دیگر نیز به همین رشو به سمت بیشه هدایت می شوند.
بر اساس این گزارش یکی از شیرها در اثر اصابت سنگ زخمی شده اما خطری او را تهدید نمی کند. شیرها به کس صدمه نرسانده بودند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها