شبکه تلویزیونی برای سگ‌ها

میدور، مشترک شبکه " Dog TV " نخستین شبکه برای سگ ها در آمریکا مقابل تلویزیون نشسته و با لذت دویدن یک سگ شکاری در چمنزاری سبز و سپس بازی توله سگ ها با توپ را تماشا می کند.
کد خبر: ۴۷۳۴۱۱

به گزارش روز دوشنبه جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری فرانسه، یوسی اوزارد، موسس شبکه کابلی" Dog TV " که از ماه آوریل پخش آن از سان دیه‌گو کالیفرنیا آغاز شد ، می گوید: این شبکه 24 ساعته که تصاویری از سگ ها را همراه با موزیکی ملایم پخش می کند براساس یک تحقیق علمی تاسیس شده است.

وی تاکید می کند: اغلب اوقات سگ ها به صاحبشان بیش از تلویزیون توجه نشان می دهند اما اگر آنها را چندین ساعت تنها بگذارید برنامه های این شبکه آنها را سرگرم می‌کند.

اوزارد با ابراز امیدواری که به زودی برنامه های این شبکه برای سگ های سراسر آمریکا پخش شود، اطمینان می دهد: استقبال از این شبکه واقعا فراتر از انتظار بود.

وی خاطرنشان می کند: اگر کابل در دسترس نبود می توان با پرداخت ماهیانه 9.99 دلار از پخش ویدئویی استفاده کرد  و در عین حال تجهیزاتی برای پخش برنامه ها از طریق موبایل و تبلت نیز موجود است.

موسس شبکه تلویزیونی " Dog TV " یادآور می شود: سرگرم کردن سگ ها با برنامه های این تلویزیون به مراتب ارزان‌تر از سپردن آنها به مراکز نگهداری  است که روزانه بین 35 تا 50 دلار هزینه در بر دارد. در ضمن، از این شبکه هیچ آگهی تبلیغاتی  حتی در مورد غذای سگ ها پخش نمی شود.

براساس آمار اتحادیه آمریکایی کالاها برای حیوانات خانگی ، آمریکایی ها 78.2 میلیون سگ نگهداری کرده و حتی در زمان بحران اقتصادی آنها برای حیوانات خانگی خود سالیانه بیش از 50 میلیارد دلار خرج می کنند.

مطالعات نشان می‌دهد که بین 60 تا 70 درصد آمریکایی ها هنگام  تنها گذاشتن سگ شان در خانه تلویزیون یا رادیو را روشن می گذارند. مترجم : بهرام افتخاری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها