در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش روز دوشنبه جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری فرانسه، چیمسا دونده اتیوپیایی در حالی که چهار دونده کنیایی در تعقیبش بودند موفق شد با زمان دو ساعت و شش دقیقه و 25 ثانیه زودتر از آنها از خط پایان دوی ماراتن پراگ عبور کند.
در این رقابت استیفن توم دونده کنیایی با زمان دو ساعت و هفت دقیقه و 17 ثانیه و فیلمون لیمو دونده هم وطنش با زمان دو ساعت و 9 دقیقه و 25 ثانیه مقام های دوم و سوم ماراتن مردان پراگ را به خود اختصاص دادند.
در بخش زنان ماراتن پراگ ، آگنس جیپکمبوی کیپروپ دونده کنیایی با زمان دو ساعت و 25 دقیقه و 41 ثانیه مقام نخست را به دست آورد.
فلومینا چیپچایر دیگر دونده کنیایی با زمان دو ساعت و 26 دقیقه و 50 ثانیه در سکوی دوم ایستاد و میسریت دیبله دونده اتیوپیایی با زمان دو ساعت و 27 دقیقه و 15 ثانیه به مقام سوم رسید. مترجم : بهرام افتخاری
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: