در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش پرس تی وی،ارتباط این هواپیمای مسافربری ساخت شرکت سوخو روسیه روز چهارشنبه (20 اردیبهشت) و در حالی که بر فراز مناطق کوهستانی منطقه بوگور در غرب اندونزی در حال پرواز بود، با برج مراقبت قطع شده است.
مقامات درباره این که آیا این هواپیما دچار سانحه شده است یا خیر، تردید دارند. یک گروه جستجو و نجات عازم منطقه شده است.
این هواپیما ساعت 7 به وقت گرینویچ فرودگاه شهر جاکارتا را ترک کرده است.
به گفته مقامات برج مراقبت، پس از آن که خلبان این هواپیما درخواست کرد ارتفاعش را از 10 هزار پا به 6 هزار پا کاهش دهد، کلیه ارتباطات رادیویی با آن قطع شد.
این هواپیما حامل مقامات و نمایندگان هواپیمایی اندونزی و همچنین شماری خبرنگار و برخی از مقامات سفارت روسیه در جاکارتا بود.
این هواپیمای جت مسافربری که یک هواپیمای میان برد به شمار میآید، توانایی حمل بیش از یکصد نفر را دارد و روسیه امیدوار بوده است با تولید آن بتواند به جمع کشورهای مهم در بازار صنایع هواپیمایی مدرن بپیوندند.
این پرواز نمایشی در جاکارتا بخشی از تور آسیایی به منظور تبلیغ و فروش آن به کشورهای منطقه بود.
سوخو سوپر جت 100 پیشتر در میانمار، پاکستان و قزاقستان پروازهای نمایشی انجام داده و قرار بود پس از اندونزی در لائوس و ویتنام نیز پروازهایی مشابه انجام دهد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: