نامجو: قیمت برق گران نیست

وزیر نیرو با اشاره به گزارش اخیر سازمان بازرسی کل کشور در خصوص کاذب بودن قیمت برق، اظهار کرد: سازمان بازرسی در هیچیک از گزارش‌های رسمی خود به این موضوع اشاره نکرده است.
کد خبر: ۴۷۲۰۱۱

مجید نامجو در گفت‌و‌گو با ایرنا در بیروت ضمن ابراز گله‌مندی از مصطفی پورمحمدی، رئیس سازمان بازرسی کل کشور، اظهار اینگونه مطالب را نادیده گرفتن زحمات کارکنان وزارت نیرو دانست.

وی با اشاره به نحوه قیمت‌گذاری آب و برق قبل و بعد از اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها گفت: پیش از اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها، شورای اقتصاد قیمت اجناس و خدمات مختلف را تعیین می‌کرد و تمام تعرفه‌های آب و برق مصوب این شورا بود، چرا که اگر این تعرفه‌ها نبود، نمی‌توانستیم مبلغی از مردم دریافت کنیم. وی با بیان این‌که این تعرفه‌ها هرسال مورد تجدیدنظر و تصویب مجدد قرار می‌گرفت، افزود: آن زمان نحوه تشکیل و فعالیت شرکت‌های آب و فاضلاب و تامین نیروی برق به شکلی بود که باید قیمت تمام شده‌شان با پولی دریافتی از مردم یکسان می‌بود، یعنی هزینه‌ها از این طریق جبران می‌شد. نامجو با بیان این‌که در قبال ارائه خدمات ‌آب و برق دو نوع پول از مردم دریافت می‌شود، خاطر نشان کرد: بخشی از پول دریافتی هزینه انشعاب است که به شکل سرمایه‌گذاری و مشارکت در این صنعت به حساب می‌آید و بخشی دیگر بابت هزینه جاری خدماتی است که در طول سال به مشترک ارائه می‌شود. وی با بیان این‌که پس از تصویب قانون هدفمندی یارانه‌ها و اجرای آن، تصویب قیمت‌های آب و برق به سازمان هدفمندی واگذار شده است،‌ افزود: رئیس‌جمهور دستور داد که سازمان بازرسی در خصوص قیمت‌گذاری‌ها مو را از ماست بیرون بکشد و به این وسیله تمامی حساب‌های ما بررسی شد و هر آنچه می‌توانستند بگویند که شفاف نیست، بیرون کشیدند.

نامجو با بیان این‌که قیمت هرکیلووات برق در مرحله اول هدفمندی یارانه‌ها 264 ریال تعیین شد، اضافه کرد: این امر مورد اعتراض ما بود و اعلام کردیم که نمی‌توانیم با این مبلغ کار کنیم، اما رئیس‌جمهور در نهایت همین مبلغ 264 ریال را تایید کرد و گفت که باید با همین پول، وزارت نیرو بتواند صنعت برق را اداره کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها