در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش روز یکشنبه جام جم آنلاین، در روزهای پایانی فروردین امسال شکایت های متعددی مبنی بر اینکه راننده یک خودرو پرشیا با تردد در محله های مختلف کرج اقدام به کیف قاپی می کند در دستور کار پلیس آگاهی استان البرز قرار گرفت.
با اطلاعات به دست آمده از شاکیان، ماموران موفق شدند شماره پلاک خودروی سارق را به دست آورند.
به این ترتیب با استعلام از پلیس راهنمایی و رانندگی معلوم شد خودرو در همان روزهای پایانی فروردین ماه از یکی از محله های تهران به سرقت برده شده است.
با مشخص شدن این موضوع، مشخصات خودرو در اختیار گشت های انتظامی قرار گرفت تا اینکه چند روز پیش خودروی متهم در یکی از محله های کرج مورد شناسایی قرار گرفت.
ماموران با اخطار به راننده از وی خواستند تا خودرو را متوقف کنند اما راننده به سرعت از محل دور شد.این تعقیب و گریز ادامه داشت تا اینکه ماموران با استفاده از قانون به کارگیری سلاح به سوی لاستیک خودروی متهم شلیک کردند و خودرو پس از واژگون شدن، متوقف شد و ماموران، متهم را دستگیر کردند.
با تحقیق از این متهم معلوم شد وی فردی سابقه دار بوده و تاکنون در شهرهای کرج، تهران، سرقت های متعددی را انجام داده است.
با اعتراف متهم برای وی قرار قانونی صادر شده است.
تحقیقات تکمیلی در این رابطه ادامه دارد.
ملکی – خبرنگار گروه حوادث
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: