تکواندوی قهرمانی آسیا

تکواندو به دنبال هت تریک

بیستمین دوره رقابت‌های تکواندوی قهرمانی آسیا در شرایطی طی روزهای 17 تا 22 اردیبهشت در هوشی‌مینه ویتنام برگزار می‌شود که تیم ملی ایران در قامت قهرمان دو دوره گذشته این پیکارها امیدوار است برای سومین بار پیاپی به این مهم دست یافته و به عبارتی هت تریک کند.
کد خبر: ۴۷۱۴۰۵

این در شرایطی است که با توجه به در پیش بودن بازی‌های المپیک و امید تکواندو به کسب 2 مدال خوشرنگ از این بازی‌ها، فدراسیون تکواندو با هدف ایجاد تمرکز کامل برای درخشش در المپیک لندن، به تشکیل تیم امید تکواندو اقدام کرده است، تیمی که علاوه بر ملی‌پوشانش، کادر فنی مجزایی هم با تیم المپیکی دارد.

در شرایطی که فریبرز عسگری هدایت تیم اعزامی به المپیک را بر عهده دارد، هدایت تیم امید را بیژن مقانلو عهده‌‌دار است؛ مربی‌ای که پیش از این در زمان سرمربیگری رضا مهماندوست دستیار اول او محسوب می‌شد.

به هر حال تیم امید تکواندو در شرایطی گام به ویتنام می‌گذارد که ترکیب این تیم به دنبال حضور تکواندوکاران مدعی در تورنمنت بین‌المللی هلند (اوایل فروردین) مشخص شد و بر اساس نظر کادر فنی تیم رضا نادریان (وزن سوم)، علیرضا نصرآزادانی (وزن چهارم)، فرزاد ذوالقدری (وزن پنجم)، مسعود حجی زواره (وزن ششم)، حسین تاجیک (وزن هفتم) و سجاد مردانی (وزن هشتم) به عنوان ملی‌پوشان اعزامی به ویتنام معرفی شدند.

ملی‌پوشانی که گرچه عضویت در تیم امید را یدک می‌کشند، اما به اعتقاد مهدی بی‌باک یکی از مربیان تیم با توجه به گذشته درخشان برخی از اعضای تیم، این قابلیت را دارند که باز هم قهرمان‌ آسیا شده یا دست‌کم بخوبی از دو قهرمانی پیاپی ایران در این رقابت‌ها دفاع کنند.

در آستانه اعزام تیم امید تکواندو به مسابقات قهرمانی آسیا، بیژن مقانلو در گفت‌وگو با جام‌جم تصریح کرد: با ترکیب خیلی خوبی به ویتنام می‌رویم و امیدواریم بار دیگر به عنوان قهرمانی این رقابت‌ها دست پیدا کنیم.

سرمربی تیم امید تکواندو در شرایطی با اطمینان از ترکیب تیم اعزامی صحبت می‌کند که برخی منتقدان معتقدند این ترکیب در برخی اوزان بر خلاف نتایج تکواندوکاران در تورنمنت هلند شکل گرفت و برای مثال ایران باید در وزن اول یا دوم در ویتنام حضور می‌یافت، مقانلو در این باره توضیح داد: طبیعی است با توجه به قوانین مسابقات هر تیم تنها می‌تواند در شش وزن در این رقابت‌ها حضور یابد. ما هم ترکیب نهایی را پس از چهار مرحله مسابقه انتخابی و اردوهای تدارکاتی و در نظر گرفتن همه شرایط و از جمله وضعیت حریفانمان در اوزان مختلف، انتخاب کردیم. به عنوان مثال در وزن سوم پس از برگزاری رقابت انتخابی بین داوود عبدالرضایی و رضا نادریان، در نهایت نادریان موفق به کسب پیراهن تیم ملی شد.

وی درباره میزان آمادگی شاگردانش، گفت: با توجه به زمانی که در اختیار داشتیم و با انجام تمرینات منظم خوشبختانه ملی پوشان به مرز آمادگی مطلوب رسیده‌اند و از این بابت جای نگرانی نیست.

سرمربی تیم امید در پاسخ به این سوال که آیا این تیم قادر خواهد بود بر سکوی قهرمانی بایستد؟ گفت: نفرات ما غیر از دو وزن در دیگر اوزان زیر 23 سال دارند و نباید سطح انتظار را از تیم بالا برد. ضمن این‌که معتقدم تکرار عنوان قهرمانی سخت‌تر از کسب قهرمانی است و با توجه به این موضوع کار بسیار دشواری را پیش رو داریم. البته به عنوان سرمربی تیم ملی امید تنها اتفاقات غیر قابل پیش‌بینی می‌تواند ما را از رسیدن به عنوان قهرمانی دور کند.

وی در پاسخ به این سوال که چه شناختی از تکواندوکاران کره‌جنوبی به عنوان اصلی‌ترین رقیب ملی‌پوشان کشورمان دارید؟ تصریح کرد: مطمئنا بدون شناخت به مصاف حریفان نخواهیم رفت، باید توجه داشت ما حریف اصلی‌مان را تنها کره‌جنوبی نمی‌دانیم بلکه روی تکواندوکاران همه کشورها حساب می‌کنیم تا دچار غافلگیری نشویم، چرا که معتقدم اکثر کشورها سرمایه‌گذاری گسترده‌ای در این رشته انجام داده‌اند.

سرمربی تیم امید درباره تشکیل این تیم و منفک کردن آن از تیم المپیکی، گفت: به هر حال این تصمیمی است که فدراسیون گرفته و من هیچ اظهارنظری درباره آن نمی‌کنم و امیدوارم تکواندوی ایران در همه رقابت‌ها موفق ظاهر شود.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

امید توفیقی - گروه ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها