به گزارش روز دوشنبه جام جم آنلاین به نقل از ستاد مبارزه با مواد مخدر، سردار محمدعلی آخوندی در حاشیه بازدید از مواد مخدر کشف شده، گفت: مامورین پر تلاش فرماندهی انتظامی استان با انجام کارهای اطلاعاتی و پلیسی و انجام عملیات های متعدد از ابتدای سال جاری، طرح مقابله با قاچاق مواد مخدر را در دستور کار قرار داده و کمر همت را بستند تا با این پدیده شوم و خانمان سوز با شدت هر چه بیشتر برخورد کنند.
وی افزود: کارکنان فرماندهی انتظامی استان موفق شدند در فروردین ماه سال جاری بیش از هشت تن انواع موادمخدر را از قاچاقچیان و سوداگران مرگ کشف و ضبط کنند.
فرمانده انتظامی هرمزگان تصریح کرد: در همین رابطه هشت تن و 220 کیلو و 677 گرم انواع موادمخدر کشف، 340 نفر قاچاقچی و توزیع کننده موادمخدردستگیر، هفت باند قاچاق موادمخدر منهدم، 88 دستگاه خودرو متوقف و سه قبضه اسلحه کشف و ضبط شد.
سردار آخوندی یادآور شد: استان هرمزگان به لحاظ کشف مواد مخدر با اختلاف 100 درصد افزایش در صدر استان های کشور قرار دارد.
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد