حضور ایران در نمایشگاه گردشگری چین 2012

جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه تخصصی گردشگری چین که از سی ام فروردین ماه جاری در شهر پکن برگزار می شود، حضور می یابد.
کد خبر: ۴۶۶۹۱۷

نمایشگاه گردشگری چین (COTTM) همه ساله به مدت سه روز در پایتخت این کشور برگزار می شود و از مهمترین نمایشگاه های صنعت گردشگری در جهان به شمار می رود.

نمایشگاه 2012 گردشگری چین امسال از 30 فروردین تا اول اردیبهشت ماه (18 تا 20 آوریل)

در مرکز نمایشگاهی تجارت جهانی پکن برپا می شود و بخش خصوصی صنعت گردشگری ایران و برخی استان های کشورمان در این نمایشگاه حضور خواهند داشت.

منوچهر جهانیان معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در باره حضور ایران در این نمایشگاه گفته است،در این نمایشگاه 13 دفتر خدمات مسافرتی بخش خصوصی و شرکت‌های تورآور ایرانی (عضو جامعه تورگردانان ایران) و نمایندگانی از سازمان‏ میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور و استان‏ها به معرفی جاذبه‏ها و ظرفیت‏های طبیعی، فرهنگی، تاریخی و گردشگری کشورمان می‏پردازند.

قرار است مقامات مسوول جمهوری اسلامی ایران در حاشیه برگزاری این نمایشگاه گردشگری با مسوولان گردشگری سایر کشورها درباره تعامل در حوزه گردشگری و جذب گردشگری گفت و گو کنند.

چین در سال گذشته میلادی 2011 میلادی سومین مقصد گردشگری دنیا و بزرگترین صادر کننده‌ گردشگر به جهان شناخته شد.

بر اساس برآوردهای سازمان جهانی جهانگردی، جمعیت گردشگران خروجی این کشور در سال 2020 میلادی به 100میلیون نفر می‌رسد و به همین خاطر بسیاری از کشورها در تلاشند تا سهم بیشتری از گردشگران چینی به خود اختصاص دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها