قتل نوه به دست پدربزرگ

گزارش ها حاکی از آن است که ماه گذشته یک مرد امریکایی نوه خود را به قتل رسانده و سپس اقدام به خودکشی کرده است.
کد خبر: ۴۵۸۹۸
بنا به اظهارات همسر برایان هاتروینگ این نوه و پدربزرگ بسیار یکدیگر را دوست می داشتند چرا که سال ها پیش نوه آنها پدر و مادر خود را در یک حادثه اتومبیل از دست داده و حضانت کارول کوچک به آنها سپرده شده بود.
همسر این مرد در ادامه سخنان خود در یک برنامه تلویزیونی افزود: هنوز باورش نمی شود که همسرش قاتل باشد ولی حدس می زند که دلیل اصلی اقدام به چنین کاری بی پولی و بیکاری باشد.
چرا که هاتروینگ به تازگی کار خود را در اداره بیمه از دست داده بود و به خاطر نگرانی شدید از آینده نوه خود - که از بیماری خطرناک دوشخصیتی رنج می برد - اقدام به قتل او کرده بود و لذا از آنجا که بدون نوه اش نمی توانسته حتی نفس بکشد خود را نیز کشته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها