احتیاط

دستگیری پس از 85 فقره سرقت

85 فقره سرقت از مغازه‌ها و کارگاه‌ها اتهامی است که 3 سارق سابقه‌دار و معتاد به خاطر آن دستگیر شده‌اند. در 84 سرقت اول اماکنی مورد دستبرد قرار گرفته بودند که هیچ‌گونه تجهیزات ایمنی نداشتند، به همین خاطر نیز پیدا کردن ردی از سارقان مقدور نبود، اما آخرین مالباخته با رعایت یک نکته احتیاطی ساده و تجهیز محل کسبش به دوربین مداربسته سبب شد سارقان شناسایی شوند و دزد‌ی‌های زنجیره‌ای آنان پایان یابد.
کد خبر: ۴۵۶۵۶۷

سارقان حرفه‌ای که در استان یزد فعالیت می‌کردند، هنگامی‌که صاحبان مغازه‌ها برای استراحت به منزل می‌رفتند دست به سرقت می‌زدند و برای رد گم کردن هر بار محل جدیدی را در نقاط مختلفی انتخاب می‌کردند. آنها وجوه نقد و وسایل داخل مغازه‌ها را به سرقت می‌بردند و درآمد حاصله را صرف خرید مواد مخدر می‌کردند.

کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پس از اطلاع از وقوع چندین فقره سرقت مغازه‌ها به جمع‌آوری اطلاعات اولیه پرداختند و با توجه به شگرد سارقان در وارد شدن به اماکن و انتخاب محل سرقت، آشکار شد مجرمان مورد نظر از سارقان حرفه‌ای و سابقه‌دار هستند. کارآگاهان در نهایت با استفاده از تصاویر دوربین مداربسته یکی از مغازه‌ها و مقایسه با بانک اطلاعات مجرمان سابقه‌دار موفق به شناسایی محل اختفای سارقان شدند و هر سه متهم را دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل کردند. متهمان در بازجویی‌ها به 85 فقره سرقت از مغازه و کارگاه‌ها اعتراف و انگیزه خود را از سرقت‌ها تامین هزینه اعتیاد خود عنوان کردند.

در ادامه با شناسایی و بازسازی صحنه‌های جرم، پرونده تکمیل و سارقان با صدور قرار قانونی روانه زندان شدند. در این پرونده احتیاط آخرین مالباخته به پلیس در کشف جرم کمک زیادی کرد و خود مغازه‌دار نیز زودتر به اموالش رسید و توانست آنها را پس بگیرد. به همین دلیل است که نیروی انتظامی اصرار دارد حتما مغازه‌ها به دوربین‌های مداربسته مجهز شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها