به گزارش یورو نیوز، بازیهای المپیک بدون شک، چهره لندن را متحول خواهد کرد. حضور هزاران هوادار و گردشگر، درآمد سالانه شهر را افزایش خواهد داد اما حمل و نقل آنها در زمان برگزاری المپیک، نگرانی بزرگ مسئولان است.
شهردار لندن تاکید می کند که راه حل استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی است: برای جلوگیری از ایجاد ترافیک در شهر، همگان باید از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنند. من شخصا از مترو استفاده خواهم کرد و از اعضای عالی رتبه کمیته المپیک از جمله سپ بلاتر، می خواهم که چنین کنند.
این در حالی است که اتحادیه کارگران مترو لندن با اشاره به اینکه افزایش ناگهانی سه میلیون مسافر در روز، بدون کمک مالی و افزایش نیروی کار در روزهای برگزاری بازیهای المپیک غیر عملی است، تهدید به اعتصاب کرده است.
اما مسئولان سازمان حمل و نقل شهر لندن معتقدند که سرمایه گذاری شش و نیم میلیارد پوندی برای بهبود سیستم حمل و نقل این شهر، امکانات لازم را برای گردشگران فراهم کرده است.
آیا لندن که پیش از این دو بار میزبان بازیهای المپیک بوده است، خواهد توانست به خوبی دفعات گذشته از عهده پذیرای از مهمانان برآید؟ برای پاسخ به این سئوال باید حداقل تا ۲۷ ژوئیه صبر کرد.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....