اعدام 2 پاکستانی در عراق

جام جم آنلاین: تلویزیون الجزیره (قطر) اعلام کرد: آدم رباهای عراقی 2 گروگان پاکستانی خود را کشته و راننده عراقی آنان را آزاد کرده اند.
کد خبر: ۴۵۲۸۸

به گزارش آسوشیتدپرس ، این گروه که خود را «ارتش اسلامی در عراق» معرفی می کند روز دوشنبه در نواری ویدئویی اعلام کرده بود دو پاکستانی را که برای آمریکایی ها کار می کردند را ربوده و آنان را به دلیل این که کشورشان مشغول گفتگو برای اعزام نیرو به عراق است به اعدام محکوم کرده است.
در نوار ویدئویی این گروه که روز چهارشنبه از الجزیره پخش شد ، خبر اعدام دو نفر فوق داده شده است.
الجزیره گفت: در فیلم ارسالی اجساد دو نفر فوق نشان داده شده است اما الجزیره این فیلم را پخش نکرد.
دو پاکستانی فوق ، مهندس راجا آزاد 49 ساله و سجاد نعیم راننده 29 ساله بودند که برای گروه کویتی ال تمیمی در بغداد کار می کردند.
مسعود خان سخنگوی وزارت خارجه پاکستان به سی ان ان گفت: این یک جنایت وحشیانه است که ربطی به سیاست ندارد.
گروه آدم ربا اعلام کرد عمر خالد سلمان راننده عراقی دو پاکستانی اعدام شده را آزاد کرده است.
سلمان در نوار الجزیره گفت: آنان پس از بازجویی همه ما را به مرگ محکوم کردند و دو پاکستانی را اعدام کردند چون معلوم بود که جاسوس هستند و حکم مرا به تعویق انداختند.
پس از بازجویی بیشتر از من متوجه شدند که فقط یک راننده هستم و آزادم کردند.
آدم رباها در ماه های اخیر بیش از 70 نفر را در عراق گروگان گرفته اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها