رمال عرب مردم را سرکیسه می‌کرد

تبعه یک کشور عربی که با رمالی، از مردم شهرستان خرمشهر کلاهبرداری می‌کرد، دستگیر شد. به گزارش «جام‌جم»، رسیدگی به این پرونده روزهای پایانی آبان امسال در پی شکایت زنی در ارتباط با کلاهبرداری یک مرد رمال، در دستور کار پلیس آگاهی شهرستان خرمشهر قرار گرفت.
کد خبر: ۴۴۳۳۷۷

زن شاکی به پلیس گفت: چند سال از زندگی مشترک من و شوهرم می‌گذشت، اما صاحب فرزند نمی‌شدیم تا این که به پیشنهاد یکی از دوستانم به دیدن مرد رمالی به یکی از مهمانپذیرهای شهر رفتم.

شاکی اضافه کرد: مرد رمال که عرب‌زبان بود، ادعا کرد به دعوت چند رمال، برای آموزش و فروش نسخه دعا و طلسم خوشبختی به آنها به ایران آمده است.

شاکی درباره کلاهبرداری مرد رمال گفت: چند بار به دیدن او رفتم که هر بار تعدادی مهره و نسخه به من می‌داد تا آنها را در آب حل کنیم و بخوریم. همچنین مهره‌ها را در کنج خانه بگذاریم تا ارواح دور شوند و ما صاحب فرزند شویم.

شاکی افزود: مرد رمال در قبال مهره‌ها و نسخه‌های خوشبختی، چند عدد النگو و یک میلیون تومان از من پول گرفت اما نسخه‌هایش نتیجه‌ای نداشت. تا این که با مراجعه به مهمانپذیر محل اقامت وی، متوجه افرادی شدم که آنها هم از مرد رمال شکایت دارند و معلوم شد، او کلاهبردار بوده و شبانه آنجا را ترک کرده است. در پی این شکایت، تحقیقات ماموران برای دستگیری رمال عرب‌زبان آغاز شد تا این که مردان و زنان دیگری نیز با حضور در پلیس آگاهی شکایت‌هایی را در این ارتباط مطرح کردند.

رمال، نسخه‌های واهی می‌نوشت

در بررسی پرونده‌ها و تحقیق از شاکیان معلوم شد، آنها نیز برای حل مشکلات خانوادگی، آزادی زندانیان خود، درمان ناباروری، ازدواج، شفای بیماران و پولدار شدن به مرد رمال مراجعه کرده و پول و طلا به وی داده‌اند.

به این ترتیب، جستجوی ویژه ماموران برای دستگیری کلاهبردار فراری ادامه یافت و تصاویر رایانه‌ای مرد رمال در اختیار گشت‌های انتظامی قرار گرفت.

با پیگیری و تحقیق در این زمینه سر انجام یکی از گشت‌های انتظامی پلیس آگاهی اوایل هفته جاری متهم فراری را شناسایی و دستگیر کرد.

اعتراف رمال عرب به کلاهبرداری از مردم

متهم با انتقال به پلیس آگاهی در بازجویی گفت: در یکی از کشورهای عربی زندگی می‌کنم و همان جا نیز در زمینه رمالی و فروش نسخه‌های خوشبختی فعالیت دارم. از اوایل آبان امسال به بهانه رفتن به سفر زیارتی با پرواز هوایی به ایران آمدم.

متهم اضافه کرد: در مهمانپذیری در شهرستان خرمشهر مستقر شدم و با نوشتن نسخه‌های خوشبختی برای افراد نیازمند، از آنها پول و طلا می‌گرفتم.

مرد رمال افزود: با این ترفند از زنان و مردان بسیاری کلاهبرداری کردم اما وقتی متوجه شدم، ماموران در تعقیب من هستند، مهمانپذیر را ترک کردم تا به شهر‌های دیگر ایران بروم و به کلاهبرداری‌هایم ادامه دهم.

بنابراین گزارش، رمال عرب‌زبان با قرار قانونی روانه زندان شد. تحقیقات تکمیلی از او ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها