فعال رسانه‌ای به جام‌جم آنلاین گفت:

انگلیس از حوادث 88 آدرس غلط گرفت

‌استعمار پیر به خیال خام خود در جریان حوادث پس از انتخابات 88 تصور کرد در داخل کشور جایگاه و حامیانی پیدا کرده در حالی که این آدرس‌های غلط جماعت ناچیز، هیچگاه به عنوان مواضع عمومی مردم نبود و نهایتا به خشم انقلابی دانشجویان انجامید.
کد خبر: ۴۴۳۰۶۶

یک فعال رسانه ای معتقد است:‌ با توجه به پیشینه خصومت‌آمیز بریتانیا با مردم ایران در طول تاریخ که در دوره‌های مختلف کاملا برجسته و عیان می باشد قاعدتا دولت‌های وابسته به نظام سلطه و استعمارگر باید انتظار خشم و خروش انقلابی مردم را داشته باشند.

"روح الله جمعه ای" روز سه شنبه به جام جم آنلاین گفت: ‌دولت انگلیس در طول تاریخ خود مناسباتی را با کشور ما داشته که بر مبنای آن صرفا منافع حداکثری این دولت مبنای روابط و تعامل این کشور با ما بوده و هیچ گاه حاضر نشده به عنوان یک عضو جامعه بین‌الملل با عضوی دیگر مراوده و مناسبات خود را تنظیم بکند.

وی افزود:‌در دوران طاغوت و به خصوص دوران ستمشاهی پهلوی به دلیل سرسپردگی مقامات و وابستگی دولتمردان منحوس پهلوی هیچ گاه از سوی دولت ایران واکنش جدی برای احقاق حق مردم ایران صورت نگرفته است اما پس از انقلاب اسلامی ایران و به دلیل جوهره نهضت بزرگ مردم مسلمان به رهبری حضرت امام که مبتنی بر استعمارستیزی و استبدادستیزی بود مناسبات کشور ما با کشورهای دیگر در مجرای صحیح و براساس عزت و حکمت بود و در طول 30 سال پس از انقلاب نیز همواره این اصل مورد توجه نظام جمهوری اسلامی بود.

 قائم مقام اسبق ایرنا اظهار داشت:‌ اما در چند سال اخیر کشور بریتانیا با تخطی از اصول و مجاری ترسیم شده در روابط میان دو کشور اقدامات خبیثانه‌ای علیه کشور و مردم ما اعمال و همواره به طور شفاف و آشکار در داخل و خارج کشور در امور داخلی ما دخالت کرد و هیچ گاه حاضر نشد دست از خصومت جدی خود با نظام انقلاب اسلامی بردارد.

وی افزود:‌استعمار پیر به خیال خام خود در جریان حوادث پس از انتخابات 88 تصور کرد در داخل کشور جایگاه و حامیانی پیدا کرده در حالی که این آدرس‌های غلط جماعت ناچیز هیچگاه به عنوان مواضع عمومی مردم نبود و نهایتا به خشم انقلابی انجامید.

" دانشجویان ضمن نشان دادن پایبندی خود به اصول و آرمان‌های انقلاب اقدام به حرکتی کاملا شفاف و هوشیارانه در قبال سفارت انگلستان نمودند تا ضمن پایبندی خود به تمامی موازین بین‌المللی و تعهدات دولت جمهوری اسلامی در مجامع بین‌المللی به دولت بریتانیا بفهمانند که هیچ گاه از ذره‌بین و رصد دقیق امت غیور ایران دور نخواهند بود."

جمعه ای تصریح کرد:‌دانشجویان در این اقدام خود به استعمار پیر نشان دادند که برای حفظ آرمان‌های انقلابی خود که در راه آن شهدای بسیاری تقدیم کرده‌اند و عزت و آبرو را برای کشور در خارج از ایران کسب کردند از هیچ اقدامی برای حفظ و پاسداری از آن ابا ندارند و همانگونه که در بیداری عظیم اسلامی در منطقه الهام‌بخش کشورهای دیگر بودند در این مقطع حساس نیز به انقلابیون کشورهای منطقه این پیام رسا را ارسال می‌کنند که همواره باید مراقب دسیسه و فتنه‌گری نظام سلطه و به ویژه کشورهای آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی باشند.

دانشجویان دانشگاه‌های تهران عصر امروز در پاسخ به دشمنی های بریتانیا وارد سفارت انگلیس شدند. تجمع‌کنندگان تصاویری از قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران و نیز شهیدان شهریاری و علیمحمدی را در دست داشتند.

در این تجمع، پرچم انگلیس و رژیم صهیونیستی همراه با شعار مرگ بر انگلیس دانشجویان به آتش کشیده شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها