تلخ

مرگ غم‌انگیز فوتبالیست نوجوان

مرگ پسری 15 ساله هنگام بازی فوتبال تلخ‌ترین واقعه‌ای بود که هفته گذشته به وقوع پیوست. این نوجوان که امیر نام داشت، بازیکن تیم آبفای یزد بود. او روز حادثه همراه هم‌تیمی‌هایش در ورزشگاه شهید پاک‌نژاد مقابل تیم فولاد آلیاژی به زمین رفت و در ثانیه 20 بازی نخستین گل را که آخرین گل زندگی‌اش بود به ثمر رساند.
کد خبر: ۴۴۲۳۶۴

امیر از سوی تماشاچیان و پدرش که در جمع آنها نشسته بود، بشدت تشویق شد و بازی خوبی از خودش ارائه داد، اما دقیقه 17 وقتی وارد محوطه جریمه تیم مقابل شد یکی از بازیکنان حریف، توپ را محکم شوت کرد که به قفسه سینه امیر برخورد کرد.

پسر نوجوان ناگهان نقش زمین شد و از حال رفت. داور نیز بلافاصله در سوتش دمید و دستور توقف بازی را صادر کرد. وقتی بازیکنان بالای سر امیر رفتند، متوجه شدند او بی‌هوش شده و بسختی نفس می‌کشد به همین خاطر با مرکز فوریت‌های پزشکی تماس گرفتند و از امدادگران درخواست کمک کردند.

تکنیسین‌های اورژانس با حضور در صحنه حادثه دریافتند این بازیکن به علت برخورد توپ با قفسه سینه، دچار جراحت شده است و هیچ‌گونه علائم حیاتی ندارد. به همین خاطر وی را بسرعت به بیمارستان فرخی منتقل کردند. در آنجا امیر علی‌رغم تلاش کادر پزشکی فوت کرد و این اتفاق تلخ ثبت شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها