در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
این زن که اهل استان مازندران است چند وقت قبل پیامک عاشقانهای را دریافت کرد.
او که ارسالکننده پیامک را نمیشناخت به جای آنکه موضوع را فراموش یا از طریق مراجع قانونی موضوع را پیگیری کند، از سر کنجکاوی به پیامکهای پسر جوان پاسخ داد و به این ترتیب بود که رابطهای بین آنها شکل گرفت.
بعد از مدتی این زن که تصور میکرد در تله عشقی اسیر شده و مرد رویاهایش را پیدا کرده است، وقتی آن پسر از او بابت رهن مغازه و خرید خانه کمک مالی خواست، مخالفت نکرد و مبلغ 16 میلیون و 700 هزار تومان را به وی پرداخت کرد. پس از آن پسر جوان ناپدید شد و دیگر به تلفنهای مالباخته پاسخ نداد و به این ترتیب بود که زن جوان متوجه شد تمام این ماجرا کلاهبرداری بوده و او به همین راحتی فریب خورده است.
بعد از اینکه این زن به پلیس شکایت کرد، ماموران، تحقیقات وسیعی را انجام دادند و توانستند متهم را به دام بیندازند. این جوان به جرمش اعتراف کرده و فعلا در بازداشت است تا به پروندهاش رسیدگی شود، اما این جرم با کمی دقت و هوشیاری زن جوان قطعا به وقوع نمیپیوست.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: